DOLAR 32,3196 0.2%
EURO 35,1463 0%
ALTIN 2.302,171,10
BIST 9.056,332,83%
BITCOIN 2286549-0,55%
Düzce
26°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

398 okunma

ÖZLÜ BELEDİYE’DEN MESAJ VERDİ

ABONE OL
24/12/2017 08:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce programı kapsamında Düzce Belediyesi’nde proje ve çalışmaların istişare edildiği toplantıya da katıldı. Toplantı öncesinde bir basın açıklaması yapan Özlü, özellikle çöp konusunun görüşüleceğini belirterek, “Bakın seçim yok ama biz Düzce’deyiz, Düzce’ye adeta hesap veriyoruz” dedi.

https://youtu.be/gHgkqH82-Pk

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü yoğun geçen Düzce programı kapsamında beraberindeki heyetle birlikte Düzce Belediyesi’ni de ziyaret etti.

“Bakın seçim yok, Düzce’deyiz, Düzce’ye adeta hesap veriyoruz,”

AK Parti Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve yetkililerle birlikte basına kapalı yapılan istişare toplantısı öncesinde toplantının içeriğine ilişkin bir değerlendirme yapan Özlü şöyle konuştu:

“Belediyemizin projeleri ile ilgili görüşme yapacağız. Milletvekillerimiz, il başkanımız, başkanımızla beraber yapacağız. Toplantı biraz dar kapsamlı olacak. Özellikle son zamanlarda gündeme gelen çöp konusu yeniden gündeme geldi. Çöp konusunun son durumunu yeniden elden geçireceğiz. Bu konuda çalışmalarımız var. Sayın başkanımız dün Ankara’daydı birkaç konuyu konuştuk. Onları da toplantıda istişare edeceğiz. Bugünkü toplantı belediye ağırlıklı projelerin değerlendirilme toplantısı olacak. Yeni kararlar alacağız, uygulayacağız. Bütün proje ve çalışmaları proje bazlı takip edeceğiz ve Düzce kamuoyunu belli aralıklarla bilgilendireceğiz. Bakın seçim yok, herhangi bir şey yok Düzce’deyiz, Düzce’ye adeta hesap veriyoruz, yaptıklarımızı anlatıyoruz. Güçlü bir iletişim halinde olacağız. Yaparken yaptıklarımızı anlatacağız.”

Öte yanda toplantıya Düzcespor Kulübü Başkanı Cihat Algün’ün de katılıyor olması, masaya Düzcespor’un da yatırılacağının sinyalini verdi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.