DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2069994-1,59%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

211 okunma

Özensel: Popülizm Yapmıyoruz; Fındık Politikası Tümden Yanlıştır!

ABONE OL
24/08/2017 10:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fındık fiyatlarının üreticilerin beklentilerinin altında açıklanmasıyla tüm siyasi kesimlerin tepkilerini açıkladığı son günlerde, MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel de tepkilerini bir yazıl açıklama ile kamuoyuyla paylaştı.

Yaptığı açıklamada, fındık politikasının millî ölçülerle yürütülmediğini, çiftçilere yeterince sahip çıkılmadığını ifade eden Başkan Özensel, yıllardır her platformda bu yanlışları dile getirdiklerini belirterek, popülizm yapmadan milli bir tarım politikasına dönülmesi gerektiğine işaret etti ve bu yanlış politikalara ilk cevabın genel seçimlerde verileceğini sözlerine ekledi.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel’in yaptığı açıklama şu şekilde: 

Hükümetin fındığa verdiği fiyatla ve uyguladığı fındık politikasıyla ilgili çiftçinin mağdur olmasını MHP her zaman gündeme getirtmiş ve çiftçinin yanında durmuştur, bugün de böyledir.

MHP Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli yıllardır meydanlarda olsun,  her alanda olsun konunun önemini anlatmıştır. Fındığın her şeyden evvel milli bir politikayla ele alınmasını dile getirmiştir.

Şu günlerde, çiftçimizin alın terinin karşılamayan fiyatların açıklanmasıyla yine halkımızın yanında, onun istek ve taleplerinin yanı başındayız.

Öncelikle bir kez daha vurgulamak gerekir ki, Fındık politikamız her zaman milli olmak zorundadır. MHP’nin fındık üreticisine dönük olarak geliştirdiği politikalar dikkate alınmalı ve uygulanmalıdır.

Partimiz, genel seçimlerdeki propagandalarında bu konuyla ilgili tüm verileri halkın önüne koymuş ve halkımızı hükümetin fındık fiyatlarıyla ilgili ısrar ettiği yanlış politikası konusunda uyarmıştır.

Bu sebepledir ki MHP vatandaşa her platformda anlatmış olduğu fındık fiyatı ile ilgili bu sorunu tekrar edip durarak popülizm yapmak istememiş, siyaset mekanizmasının her kademesinde bu meselenin sıkı takipçisi ve çözümü için gayret eden bir partisi olmuştur.

Vatandaşımız olan biten her şeyin farkındadır ve bu gayri millici politikalara karşı ilk cevabını da yaklaşan milletvekilliği seçimlerinde mutlaka verecektir.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.