DOLAR 32,5883 0.02%
EURO 34,9142 0.07%
ALTIN 2.427,57-0,08
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2167080-0,66%
Düzce
29°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Akçakoca Yardımsevenler Derneği onlarca öğrenciye burs veriyor
1970 okunma

Akçakoca Yardımsevenler Derneği onlarca öğrenciye burs veriyor

ABONE OL
23/09/2021 17:45
Akçakoca Yardımsevenler Derneği onlarca öğrenciye burs veriyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuruluşundan günümüze kadar aktif çalışmaları ile dikkat çeken, sürekli etkinlik düzenleyerek başta ihtiyaçlı yüksek öğrenim öğrencilerine burs imkanı olmak üzere yardıma muhtaç ailelere destek olan Akçakoca Yardımsevenler Derneği, pandemiye rağmen faaliyetlerine ara vermeden hizmetini sürdürüyor.

Kurulduğu1993 yılından bu yana her yıl 40’ın üstünde öğrenciye burs veren, yanı sıra birçok aileye ayni ve nakdi yardımda bulunan Türkiye Yardımsevenler Derneği Akçakoca Şubesi, pandemi nedeniyle güç koşullar altında da olsa deüzenlediği yemek, gezi ve bu gibi etkinliklerle bu yıl 30’un üzerinde yüksek öğrenim öğrencisine burs vermeyi hedefledi.

Burslara ilaveten geçtiğimiz 2 sene içinde ihtiyaçlı ailelere gıda kolisi yardımı yapan Dernek yönetimi, 100’den fazla aileye de gıda yardımı yaptı.

Münteha Bulut’un başkanı olduğu Yardımsevenler Derneği, Serap Aktepe, Şükriye Ertuğrul, Emel Beşlioğlu, Fidan Eriş, Aysel Karakoçan, Gülsüm Çelebi, Sevil Sezgin ve Ülkü Solak’ın yer aldığı yönetim kurulundan oluşuyor.

Dernek, yıllardır iletişim halinde olduğu hayır sever vatandaşlarla çeşitli organizasyonlar düzenleyerek gelir elde ediyor ve bu gelirin tamamını öğrenci bursları, gıda yardımları, okul malzemeleri, bilgisayar-tablet gibi eğitim için gerekli araç desteklerinde kullanıyor.

İki gün önce düzenlediği yardım kahvaltısında çok sayıda hayır severle bir araya gelen Dernek yönetimi, daha fazla öğrenciye burs verebilmek, daha çok yardıma muhtaç aileye ulaşabilmek benzeri etkinliklere devam edileceğini belirtirken, Dernek Başkanı Münteha Bulut, yardımda bulunmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulunarak kendileriyle temas kurulmasını istedi.

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.