Android ve IOS işletim sistemli mobil cihazlara ücretsiz olarak indirilebilen Düzce Üniversitesi Mobil Uygulaması, üniversite ve şehirle ilgili bilgilere ulaşım kolaylığı sağlayarak öğrencilerin üniversite ve kampüsle ilgili ihtiyaç duyabilecekleri konulara anında erişme imkanı sunuyor.

Düzce Üniversitesi ana sayfasına, öğrenci bilgi sistemine ve duyurulara çok kısa bir süre içinde erişme fırsatı sağlayan mobil uygulama, farklı bilgi içerikleri ve menü seçenekleriyle akademik ve idari personeller ile öğrenciler başta olmak üzere isteyen herkesin Düzce Üniversitesi ile ilgili bilgilere günün her saatinde ulaşabilmesine olanak sağlıyor.

Düzce Üniversitesi internet sayfasındaki “Mobil Bağlantılar” bölümünden de indirilebilen mobil uygulamada; duyurular, yaklaşan etkinlikler, telefon rehberi, yemek listesi ile nöbetçi eczane gibi günlük hayatı kolaylaştıran birçok bilgi de yer alıyor.

Artık bir cep telefonu mesafesinde olan Düzce Üniversitesi Mobil Uygulamasına Akıllı Kart Para Yükleme sayfası ile Konuralp Yerleşkesi Ulaşım Saatleri sayfaları da altyazılı film izle eklendi. Öğrenciler, uygulama ile yemekhanede kullanılan Dü-Kart’a ait bakiye görüntüleme ve ödeme işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Konuralp Yerleşkesi’ne ulaşım saatleri hakkında bilgi sahibi olabiliyor.

Düzce Üniversitesi Mobil Uygulamasının öğrenciler için sunduğu en önemli avantajlardan yerli filmler biri de uygulama üzerinden Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapılabiliyor olması.

Öğrenciler, mobil uygulamada kullanıcı adı ve şifrelerini girere filmi full izle Öğrenci Bilgi Sistemindeki sınav sonuçları, ders programları, transkript, akademik takvim, danışman bilgileri gibi birçok konu hakkında faydalı bilgiler ediniyor.