DOLAR 32,5869 0.22%
EURO 34,7979 0.37%
ALTIN 2.411,45-0,86
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21485650,42%
Düzce
27°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

476 okunma

Murat Biriktir: Gereksiz çekişmelerde yokuz. Akçakocalılara daha fazla iş imkânı peşindeyiz

ABONE OL
20/02/2021 12:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Meclisi’nin İYİ Partili üyesi Murat Biriktir, belediye çalışmalarından ziyade yurt dışına ithal ettiği makine işleriyle anılan bir iş insanı.

Belediye Meclisi’nin aylık toplantılarına katılarak gündem konularında partisinin görüşlerini aktaran Biriktir, asıl olarak Akçakocalı gençlere daha fazla iş imkânı sağlamayı kendisine dert edinen bir duyarlılıkla hareket ediyor.

Yurt dışına makine satan Biriktir, son olarak İspanya, Tayvan ve İngiltere ile bağlantı kurduklarını, bu ülkelere yapacakları işlerle daha fazla Akçakocalıyı istihdam etme mutluluğunu yaşadığını söyledi.

İşlerinin yoğunluğu ve yurt dışı bağlantıları nedeniyle nadiren de olsa meclis toplantılarına katılamayan İYİ Partili Biriktir, kendisinin yer almadığı bazı meclis oturumlarıyla ilgili olarak partisinin ve kendi isminin kullanılmasını da iyi niyetli bulmadığını söyledi.

Biriktir’in yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

”ZEM makine ve İYİ Parti meclis üyesi olarak Akçakoca’da yaşanan gereksiz siyasi çekişmenin içinde yer almadık.
Bölge ve ülke ekonomisine değer kazandırma uğraşındaydık. Kısır siyasi çekişmeler süresince binlerce kilometre yol kat ederek haftalarca çaba gösterdik.
Hatta belediye oturumlarına katılamadığım oturumlarda dahi, “İYİ Parti belediye meclis üyesini onayı ve katılımlarıyla” şeklindeki haberleri uzaktan sessizce takip ettim.
Halbuki biz bölge ekonomisi için şehir dışında çalıştık, defalarca yurt dışından gelen misafirlerimizi ağırladık.
Çok şükür İspanya ile yeni hatlarımız için anlaştık ve imzaları attık.
Gelecek hafta tamamlamayı düşündüğümüz “Tayvan” için çalışıyoruz.
Tabi, bunlar çok yüksek maliyetli makineler, çok zor ve çok uzun ve süreçler.
Akçakoca’nın çok tanıdığı, yıllarca Ümran boru fabrikasında şehrimize ciddi emekleri olan Sn. Mehmet Bozkırlı’nın genel müdürlüğünü yaptığı ve şehrimizin yetiştirdiği birçok mühendis ve teknik personelin görev yaptığı Bursa merkezli Sıla Kalite firması ile ortak çalışmalara başladık.
Bu çalışmaların ilk adımını İspanya için attık.
Gelecek hafta devam edecek iş birliğimiz ile Tayvan ve ingiltere başta olmak üzere, birçok ülke için benzer çalışmalara başlıyoruz. Bu çalışmalarla Akçakoca’dan daha fazla gence fırsat sağlamaya olan inancımızın altına da imza atıyoruz. ”

Murat Biriktir
ZEM Makine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.