DOLAR 32,2821 0.02%
EURO 35,0355 -0.16%
ALTIN 2.472,710,28
BIST 10.531,412,05%
BITCOIN 21425320,36%
Düzce
21°

KAPALI

17:01

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

479 okunma

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ÜMİT YILMAZ AKÇAKOCA’DA

ABONE OL
29/05/2018 14:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Milletvekili  Adayı Ümit Yılmaz 24 Haziran Seçimleri Çalışmalarını Sürdürmek İçin Geldiği Akçakoca’da Önemli Açıklamalarda Bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Akçakoca İlçe Merkezinde İlçe Başkanı Mustafa Özensel ve yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ümit Yılmaz, Düzce genelinde partisine büyük bir yöneliş ve teveccühün olduğunu vurgulayarak, gittikleri her yerde ilgiyle karşılandıklarını söyledi.

Yılmaz, partisinin genel politikaları hakkında kısa bilgiler verirken Düzce’nin çok büyük ve çözülememiş sorunları olduğuna dikkat çekerek, fındık başta olmak üzere, ekonomi, çevre, sağlık ve eğitim konusunda getirecekleri çözüm önerilerini açıkladı.

Fındık konusunun köklü bir şekilde ele alınacağını belirten Yılmaz; “başta fiyat olmak üzere, kullanılan kimyasalların, gübrenin ve yaşlanmış ağaçların gençleştirilmesine kadar standartlara uygunluk sağlayacağız ve bu konuda üreticiye destek vereceğiz” dedi.

Eğitim konusunda Düzce’nin dibe vurduğunu, bölge illerine yetişmek için 20 yıl çalışılmasının gerektiğinin altını çizen Yılmaz, sağlık konusunda ise durumun hiç iç açıcı olmadığını belirterek, “bu durum sadece Akçakoca için değil Düzce’de de aynı. Doktor ve sağlık personeli sıkıntısı had safhada. Bu konunun çözümü için projemiz var” dedi.

Çevresel konularda da büyük sorun yaşayan Düzce’nin yanı sıra bu konuda daha şanslı olan Akçakoca’nın turizmde yeterli pay alamadığına dikkat çeken Ümit Yılmaz, “yılın on iki ayına yayılacak çalışmalarımız var. Hızlı tren projesine bölgemizi katmak zorundayız. Bunu sağlayacağız” dedi.

Açıklamanın ardından MHP Düzce Milletvekili 1. sıra adayı Ümit Yılmaz ve Akçakoca MHP teşkilatı, merkez çarşıdan başlayarak esnaf ziyaretlerinde bulundular.

Kapalı pazaryerine de bir ziyaret gerçekleştiren MHP heyeti, esnaf ve vatandaşlardan seçimler için destek istediler.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ