DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

MELEN ÇAYI TAŞTI, YOLLARDA HEYELAN MEYDANA GELDİ
4620 okunma

MELEN ÇAYI TAŞTI, YOLLARDA HEYELAN MEYDANA GELDİ

ABONE OL
18/06/2023 15:50
MELEN ÇAYI TAŞTI, YOLLARDA HEYELAN MEYDANA GELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’de etkili olan sağanak yağışlar Cumayeri ilçesinde sele neden oldu. Melen çayının taşması ile birlikte İlçeye bağlı Avlayan köyü sular altında kalırken, Akçakoca Esmahanım ve Küpler Köyü yollarında hasar meydana geldi. İl Özel İdaresi ekipleri, bölgeye çok sayıda ekip gönderdi.

Düzce’de gece saatlerinde etkili olan kuvvetli sağanak yağışlarla birlikte taşan Melen Çayı, Avlayan Köyü’nü sular altında bıraktı. Meydana gelen sel nedeniyle, Cumayeri Avlayan, Akçakoca Esmahanım ve Küpler Köyü yollarında heyelanlar oluştu.

Düzce İl Özel İdaresi, çok sayıda ekip ve iş makinesini bölgeye yönlendirirken, selin ortaya çıkarttığı hasarın giderilmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Konu ile ilgili Öncü Haber Merkezine konuşan İlk Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayri Şen, “Gece saatlerinde etkili olan sağanak ile birlikte Melen Çayı ve bazı dereler taştı. Bu nedenle bazı yollarımızda küçük çaplı heyelanlar oluştu. Biz zaten yağışlar öncesinde dere yataklarında tedbirlerimizi almıştı. Ekiplerimiz bölgede meydana gelen hasarı gidermek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hasar meydana gelen yollarımızı en kısa süre içerisinde tekrar eski haline getireceğiz” dedi.

Sağanak yağışlar devam edecek

Öte yandan Meteorolojinin son yayımladığı hava durumu raporuna göre, sağanak yağışların önümüzdeki hafta ortasına kadar devam etmesi bekleniyor.

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda, Düzceli vatandaşların yağış anında ani sel, su taşkınları, yıldırım düşmesi ve trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı, dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.