DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 21569731,88%
Düzce
19°

AZ BULUTLU

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

390 okunma

MEHMETÇİĞE ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ

ABONE OL
14/05/2017 17:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Askerlik Şubesi’nde yaklaşık 6 aydır vatani görevini yapan Çavuş Uğur Kaya’nın annesi ve babasına Akçakoca esnaflarından Düzce Güven ve Pamukkale turizmin sahibi Hüseyin Üçüncü telefonla aileye ulaşıp onları ilçeye davet etti.

 

Akçakoca Askerlik Şubesi’nde yaklaşık 6 aydır vatani görevini yapan Çavuş Uğur Kaya’nın annesi ve babasına Akçakoca esnaflarından Düzce Güven ve Pamukkale turizmin sahibi Hüseyin Üçüncü telefonla aileye ulaşıp onları ilçeye davet etti.
İstanbul’dan otobüs ile Akçakoca’ya gelen Kaya’nın annesi Pamuk ile İbrahim Kaya çocuklarına sürpriz yaptı.

Askerlik şubesi önünde nöbet tutan çavuş Uğur Kaya ile ailenin buluşması göz yaşları İçerisinde geçti.
Uzun süre oğluna sarılan ve gözyaşı döken Pamuk Kaya, yaptığı açıklamada, bu özel günde kendilerine ulaşıp bu organizasyonu yapan Hüseyin Üçüncü’ye teşekkür etti.

“EN MUTLU ANNE BENİM”

Anne Kaya, dünyanın en mutlu annesi olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Bugün anneler günü, ben de vatan görevine gönderdiğim oğlumu, vatan için nöbet tuttuğu sırada ziyaret ettim. Bu organizasyonu yapan, koşulsuz ve beklentisi olmayan Hüseyin Üçüncü’ye çok teşekkür ederim. Bugün en mutlu anne benim. Oğluma sarıldım, kokusunu içime çektim. Uzun zamandan beri görüşemiyorduk, o da ağladı ben de ağladım.”


Baba İbrahim Kaya ise, oğlu ile hanımının buluşması sırasında çok duygulandığını ifade ederek,”Vallaha hiç bir şeyden haberimiz yoktu. Akçakoca esnaflarından Hüseyin bizi aradı, ‘Çıkın gelin’ dedi. Oğlumuzla görüşür müyüz görüşemez miyiz bilmeden buraya geldik. Sonrasında o duygulu buluşma oldu. Gerçekten çok duygulandık. Komutanlarından arkadaşlarına hepimiz, az daha ağlayacaktık. Çok güzel oldu.”

-YİNE BİR İLK ONLARDAN

Buluşmayı organize eden Düzce Güven-Pamukkale işletmecisi Hüseyin Üçüncü de, “Anneler günü dolayısıyla böyle bir organizasyon düşündüm. Askerin hiç haberi yokken anne ve babasını Akçakoca’ya davet ettim. Şube komutanından izin alarak onları bir araya getirdik.
Onlar da biz de çok mutluyuz.” diye konuştu.
Üçüncü, her anne-çocuğun bugün bir araya gelmesini istediğini aktararak, “Bu buluşmadan çok etkilendim. Bugün annelerimiz evlatlarını yanlarında istiyor. Herkesin işini, gücünü bırakıp bir saatlik de olsa annelerinin yanlarına gitmelerini istiyorum.
Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun.”

Kaya çifti, askerlik görevini yapan Uğur ile ilçeyi gezerek çocuklarını gün sonunda tekrar askerlik şubesine teslim etti.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ