Akçakoca ormanlarında maden arama ruhsatı verilmesine karşı tepkiler çığ gibi yükselirken bugün Belediye başkanlığı, farklı siyasi partiler ve STK temsilcileri bir araya gelerek karara karşı eylem planını ele aldılar.
Akçakoca belediye meclis salonunda yapılan toplantıya belediye başkanı Fikret Albayrak ev sahipliği yaparken, farklı siyasi parti ve STK yöneticileri de toplantıda hazır bulunarak görüşlerini dile getirdiler.
Maden arama çalışmasının Akçakoca ormanlarına zarar vereceğinin tartışıldığı toplantıda, İstanbul’a da su taşıyan İSKİ havzasında ciddi bir krlilik yaratacağı ifade edildi.
Tam bir çevre felaketinin yaşanacağını ileri süren belediye başkanı Fikret Albayrak, bu karara karşı ne gerekiyorsa onu yaparak geri çekmeye zorlayacaklarını söyledi.
Toplantıda, farklı kesim temsilcisi katılımcılar da görüşlerini dile getirirken, verimli geçen toplantıda, benzer toplantıların yapılarak acil eylem planlarının oluşturulması ve daha geniş kesimlerin katılımlarının sağlanması yönünde fikir birliği oluştu.




.
1
ALEV ÜNAL: “KOMPOST PROJESİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ, ÜRETİME GEÇECEĞİZ”
30990 kez okundu
2
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26816 kez okundu
3
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15723 kez okundu
4
AKÇAKOCA’DA BALIKÇILARA YENİ AV SEZONU ÖNCESİ BİLGİLENDİRME YAPILDI
12203 kez okundu
5
AKÇAKOCALI BALIKÇILARA 300 BAĞ YENİ AĞ TESLİM EDİLDİ
11325 kez okundu