DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22366412,75%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

KIZILAYIN ÖRNEK BAŞKANI BELEDİYEYİ YÖNETMEYE TALİP OLDU
2665 okunma

KIZILAYIN ÖRNEK BAŞKANI BELEDİYEYİ YÖNETMEYE TALİP OLDU

ABONE OL
22/11/2023 13:26
KIZILAYIN ÖRNEK BAŞKANI BELEDİYEYİ YÖNETMEYE TALİP OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin videosunu izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100074178772605

…………………………………

2024 Yerel seçimlerine doğru giderken AK Parti’de adaylar netlik kazanmaya başladı. Uzun süredir adı Akçakoca Belediye Başkanlığı ile alınan Türk Kızılayı Akçakoca Şube Başkanı Özkan Öztürk AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Öztürk’ün aday adaylığı AK Parti camiasında memnuniyet ile karşılandı.

Yerel seçimlere 4 ay gibi kısa bir süre kaldı. Siyasi partilerin aday adaylığı süreçleri neredeyse bitmek üzere. Şu ana kadar AK Parti’den 3. aday adaylığı resmi başvurusu Türk Kızılayı Akçakoca Şube Başkanı Özkan Öztürk tarafından yapıldı. Mütevazi bir tören ile başvurusunu gerçekleştiren Öztürk, ‘Biz görev almak için buradayız. İşimiz elimizi taşın altına koymak’’ ifadelerini kullandı.

BUGÜNE KADAR GÖSTERİŞ YAPMADAN SADECE İŞİNİ YAPTI

Türk Kızılay’ı Akçakoca Şubesinin başına geçtikten sonra devrim gibi yenilikler ile ilçe çapındaki kurumu kısa süre içerisinde Türkiye’de dereceye sokan ve kendi çalışma prensibi ile 500 kişilik dev bir ekip kuran Özkan Öztürk, sel, pandemi ve doğal afetler döneminde her daim sahada çalışarak Akçakocalı vatandaşların gönlünü kazanmıştı.

Yaptığı çalışmalarda özellikle medyadan uzak kalarak sadece çözüm ve hizmet odaklı çalışan Öztürk’ün adı uzun süre Akçakocalı vatandaşlar tarafından belediye başkanlığı ile anılmıştı.

ÖZKAN ÖZTÜRK KİMDİR?

1984 yılında Akçakoca’da dünyaya gelen Özkan Öztürk evli ve 2 çocuk babasıdır.

İnşaat sektöründe iştigal eden genç iş insanı Özkan Öztürk, başarılı bir mesleki grafik ortaya koyarken, her yıl büyüyerek ilerlediği ticaret hayatında, onlarca kişiyi istihdam etmesiyle de dikkatleri topluyor.

İki dönemdir Türk Kızılayı’nın Akçakoca Şubesi başkanlığını yürüten Öztürk, yenilikçi projeleri ve katılımcı hizmet anlayışıyla, başında yer aldığı Akçakoca şubesini üst üste 4 yıl boyunca Türkiye’nin en başarılı Kızılay şubesi yapmasıyla da alkış alıyor.

Babadan gelme ‘Milli Görüşçü’ olan Özkan Öztürk, siyasetin de her zaman içinde ve kalbinde yer alan birisi. Milli Görüş geleneğinde etkili bir isim olan merhum babasının izinden yürüyen Özkan Öztürk, İmam Hatip Lisesi üzerindeki baskıların ayyuka çıktığı yıllarda tercihini İmam Hatip okumak yönünde kullanan iradeli bir duruş sahibi.
Milli Görüş temsiliyetinin Refah Partisi ve Fazilet Partisi olarak siyasette yer aldığı yıllarda, öğrenci kollarında aktif sorumluluklar üstlenen Öztürk, Ak Parti’nin kuruluşuyla birlikte partinin önce kurucu gençlik kollarında, zamanla ana kademelerinde yöneticilik yaparak siyasetin hep içinde yer almak suretiyle topluma hizmet ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.