DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20840242,47%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

KIZILAY AKÇAKOCA ŞUBESİ BAŞKANLIĞINDAN ÖNEMLİ ETKİNLİK!..
2917 okunma

KIZILAY AKÇAKOCA ŞUBESİ BAŞKANLIĞINDAN ÖNEMLİ ETKİNLİK!..

ABONE OL
04/11/2022 12:07
KIZILAY AKÇAKOCA ŞUBESİ BAŞKANLIĞINDAN ÖNEMLİ ETKİNLİK!..
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılayı Akçakoca şubesi başkanlığı tarafından Akçakoca’da önemli bir etkinlik gerçekleşecek. Kızılay Akçakoca şubesi başkanı Özkan Öztürk, ”Kızılay Haftası” kapsamında düzenlenen programa tüm halkımızı davet etti. 

Bilindiği üzere 29 Ekim – 4 Kasım arası Kızılay Haftası olarak kutlanıyor. Türk Kızılayı genel merkezi ve Türkiye genelindeki tüm şubeleri tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan bu haftada, Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri özellikle öğrencilere, gençlere ve kamuoyuna anlatılıyor.

Türk Kızılayı’na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılmak istenen bu hafta kapsamında Akçakoca’da da önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapılıyor.

Bugün saat 19.00’da Akçakoca Öğretmenevi konferans salonunda gerçekleşecek olan etkinliğe protokolün tamamının eksiksiz bir şekilde katılması beklenirken, Kızılay’ın Akçakoca’da yürüttüğü çalışmaların yanı sıra, kan bağışı ve afet durumunda yapılması gerekenlere dönük eğitim içerikli sunumlar da yapılacak.

Çeşitli okullardan öğrencilerin de şiir ve kompozisyon sunumlarının yapılacağı etkinlikte Kızılay’a olan duyarlılığın artırılması bekleniyor.

Türk Kızılayı Akçakoca şubesinin başarılı başkanı Özkan Öztürk yaptığı açıklamada, Akçakoca’da ilk defa gerçekleştirecekleri etkinliğe tüm vatandaşları davet ettiklerini söyledi..   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.