DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18324890,39%
Düzce
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kenan Akın’dan Selçuk Yanmaz’a sert sözler: Hainsin hain!
3088 okunma

Kenan Akın’dan Selçuk Yanmaz’a sert sözler: Hainsin hain!

ABONE OL
21/07/2024 12:15
Kenan Akın’dan Selçuk Yanmaz’a sert sözler: Hainsin hain!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Meclisinin CHP’li üyesi Kenan Akın, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile CHP eski ilçe başkanlarından ve mevcut il yönetim kurulu üyesi Selçuk Yanmaz’ı yerden yere vurdu.

Tuğrul abanoz’un desteğiyle il yönetimine giren fakat Abanoz’un görevden alınmasında dahli olan Yanmaz’ın güç ve hırs için sürekli taraf değiştirdiğini belirten Akın, ‘önce Albayrak’ı Okan Yanmaz’a sattın sonra da gittin Okan Yanmaz’ı Fikret Albayrak’a sattın. Senin o masada üyelere, yönetime parmak sallama yetkin yok. Kendine gel, sen hainsin’ ifadelerini kullandı.

CHP’li belediye meclis üyesi Kenan Akın’ın açıklamasının tamamı şu şekilde:

Selçuk Yanmaz, senin FETÖ’nün askeri olan Akın Öztürk ten hiç bir farkın yok. Sen FETÖ gibi iki kelimeyi bir araya getiremeyenlerin yerine Akın Öztürk gibi öncülük yapan bir hainsin.

İlk hainliğin önceki dönem Fikret Albayarak’a idi. Kapı kapı gezdin, en az bin oy taşıdın MHP adayı olan kuzenin Okan Yanmaz’a…
İkinci hainliğin kuzenin Okan Yanmaz’a idi. Çünkü bu sefer güçlü Fikret Albayrak’tı, onun yanında durdun.
Şimdi gelmişsin bize neler neler anlatıyorsun.
Sen, güç-kuvvet ve egon için belediyede çalışan emekçilerin içinde olan öz amcanın oğluna bile sahip çıkmıyorsun. Belediyede yapılan mobinge göz yumuyorsun.
Ve başa dönersek… Sen aslında ilk hainliğe zaten sülalenle başladın farkında bile değilsin.
He başarmadın mı başardın, aferin. FETÖ’den daha büyük, daha başarılısın, aferin sana. Yalanlarla, arkadan iş çevirmelerle darbe yaptın. Tebrikler.
Helal olsun, helal olsun, büyüksün.
Senin o masada o üyelere o yönetime parmak sallayabilme yetkin yok, kendine gel.

Send o yetkinin var olduğunu düşündüğün yetkiye; yani seni il yönetime koyan, sana sıfat veren kişi, yine Tuğrul Abanoz’dur ve sen ona da ihanet ettin.

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ