DOLAR 32,2819 -0.03%
EURO 35,1080 -0.02%
ALTIN 2.465,53-0,01
BIST 10.319,961,59%
BITCOIN 2110191-0,78%
Düzce
21°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

458 okunma

KAMYON KAZASINDAN KURTULDU AMA İNSANLARDAN KURTULAMADI

ABONE OL
10/07/2018 17:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşık 2 sene önce kaza geçirdiği için Belediye Veterineri tarafından bir ayağı ampute edilerek 3 ayak ile barınakta yaşamaya çalışırken Dohaycan üyesi Emine Karacan tarafından sahiplenilen Rodi isimli köpek bu sabah yaralı olarak bulundu.

Yaralı köpek Rodi Belediye veterinerine götürüldü. Rodi’ye bakan veteriner Ufuk Göktaş köpeğin kesici – delici bir aletle yaralandığını söyledi.

Maalesef üç ayaklı Rodi kurtarılamadı… Dohaycan Derneği Başkanı Mükafat Ata ve Baskan Yardımcısı Cengiz Çevikel suç duyurusunda bulunmak icin karakola başvurarak suçluların bir an önce bulunmasını istediler.

Daha sonra Emine Karacan, köpeği Rodi için bizzat Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldu. 

Üç ayaklı Rodi cocukların sevgilisiydi…

Korkunç olayla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Dohaycan Derneği Başkanı Mükafat Ata şunları söyledi:

”Hacıyusuflar Mahallesi Serin Sokak’ta delici aletle vahşice öldürülen bu canımızın katilinin bulunmasını istiyoruz. Mahalle sakinleri bilsinler ki; Sokaklarında masum bir köpeğe bunu yapan cani, çocuklarınızı yalnız bulduğunda çok rahat aynı şeyi yapabilir.”

Minik Eylül’ün katili de hayvan tecavüzcüsüydü

Geçtiğimiz hafta tüm ülkeyi ayağa kaldıran çocuk cinayetinin zanlısı da daha öncesinde bir köpeğe tecavüz etmişti.

Polatlı’da kaybolduktan bir hafta sonra cansız bedeni elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulunan ve cinayete kurban gittiği ortaya çıkan Eylül Yağlıkara cinayetinin zanlısı Uğur Koçyiğit’in de öncesinde bir hayvan tecavüzcüsü olduğuna dikkat çeken Dohaycan üyeleri, mahalle sakinlerinin hayvanlara kötü davrananlara karşı biraz daha uyanık olmaları gerektiğini ifade ettiler.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.