DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20803442,61%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kafeterya Sektörüne Taze Kan… Cafe Özlem Açıldı!..
5760 okunma

Kafeterya Sektörüne Taze Kan… Cafe Özlem Açıldı!..

ABONE OL
09/01/2022 18:42
Kafeterya Sektörüne Taze Kan… Cafe Özlem Açıldı!..
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da çocuklu ailelerin rahatlıkla zamanlarını geçirecekleri konseptte bir kafeterya açıldı. ”Cafe Özlem” isimli kafeteryanın açılışını ise belediye başkanı Okan Yanmaz ve Esnaf Odası başkanlığına dün seçilen Duygu AYdoğan birlikte yaptı.

Özlem Buldu’nun sahibi olduğu ve aile fertleriyle birlikte işleteceği Cafe Özlem, Mustafa Açıkalın Ortaokulu’nun hmen yanıbaşında açılırken, deniz manzarası, eşsiz iç mekan güzelliği ve çocuklarla birlikte sorunsuzca vakit geçireceğiniz geniş bahçesiyle özlemle beklenen bir kefetarya oldu.

Başkan Yanmaz’ın hayırlı olsun temennisiyle açılışını yaptığı kafeteryada, müşteriler, Özlem hanımın mutfağının zengin menü çeşitlerinden tadabilecekler.

Uzun yıllar işletmecilik yapan Özlem Buldu, çıraklıkla başladığı mesleğini kalfalık ve ustalık belgeleriyle taçlandırmasının yanı sıra, kendi özgün mutfak ürünleriyle de çok sayıda takipçiye sahip bir lezzet ustası.
Konuklara hitaben yaptığı hoşgeldiniz konuşmasında, mutfak serüvenini anlatan Özlem Buldu, kendi hazırladığı birbirinden nefis tuzlu ve tatlı çeşitlerini de konuklara ikram etmeyi ihmal etmedi.

Akçakoca’da özlemle beklenen bir kafe konsepti, Cafe Özlem ismiyle bugün hizmete girerken, farklı lezzet arayışları içerisinde olan ve çocuklarıyla uzun zaman geçirecekleri ferah bir mekan özlemi çeken aileler için aranan kafeterya , bu alanda ilçe genelinde hissedilen büyük bir boşluğu giderecek gibi.

Akçakoca’nın yeni kafeteryası Cafe Özlem’in, hamarat işletmecisi Özlem Buldu’ya ve Akçakoca’ya hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.