DOLAR 32,3193 0.21%
EURO 35,1339 0%
ALTIN 2.295,180,79
BIST 9.050,802,77%
BITCOIN 22872210,83%
Düzce
26°

KAPALI

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

JANDARMA’DAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE AĞIR DARBE
3450 okunma

JANDARMA’DAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE AĞIR DARBE

ABONE OL
22/09/2021 09:58
JANDARMA’DAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE AĞIR DARBE
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’de Jandarma ekiplerinin uyuşturucu temizliği devam ediyor. Düzce’nin çeşitli bölgelerinde düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda yüksek miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Düzce Valisi Cevdet Atay’ın talimatı ile Düzce genelinde başlatılan uyuşturucu ile mücadele çalışmaları emniyet ve jandarma birilerince artarak devam ediyor. Düzce İl Jandarma komutanlığı tarafından 3 ayrı noktada uyuşturucu operasyonu düzenledi.

İlk operasyon Akçakoca ilçesine bağlı Dadalı köyünde düzenlendi. A.Ç isimli şahsın yasa dışı kenevir yetiştirdiği ihbarını alan jandarma ekipleri, zanlının ev ve bahçesine operasyon düzenlendi. A.Ç’nin evinde yapılan aramalarda satışa hazır halde 1 kilo 128 gram kubar esrar, bahçesinde ise dikili halde 8 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
Jandarma ekipleri, A.Ç’yi gözaltına alarak, işlemleri için Akçakoca Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. A.Ç’nin bugün Akçakoca Adliyesine sevk edileceği öğrenildi.

Bir diğer operasyon ise Düzce merkeze bağlı Tokuşlar Köyüne düzenlendi. Düzce’de uyuşturucu sattığı tespit edilen Y.B isimli şahsı teknik ve fiziki takibe alan Jandarma ekipleri, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile Y.B’nin adresine operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Y.B gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 4 gram esrar ve 1 adet Metamfetamin kullanma aparatı payp ele geçirildi.

Son operasyon ise Gümüşova ilçesine bağlı Halilbey köyünde bir A.T isimli şahsa ait çiftlik evine düzenlendi. Çiftlik evi ve bahçesinde yapılan aramalarda satışa hazır 2 kilo 900 gram kubar esrar ve bahçeye dikili halde 31 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Düzenlenen operasyonda çiftlik evi çalışan Y.İ.Y gözaltına alınırken, A.T’yi arama çalışmalarının ise devam ettiği öğrenildi.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.