DOLAR 32,6022 0.39%
EURO 34,8030 0.18%
ALTIN 2.490,670,27
BIST 9.463,24-0,64%
BITCOIN 21146224,75%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

JANDARMA OPERASYONLA YAKALADI…
3061 okunma

JANDARMA OPERASYONLA YAKALADI…

ABONE OL
17/01/2022 10:04
JANDARMA OPERASYONLA YAKALADI…
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’de birlikte alkol aldıkları 2 kişiyi bıçaklayarak kaçan 2 şüpheli, Beyköy Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin sıkı takibiyle yakalandı. 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Çilimli T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Olay dün gece saat 23:30 sıralarında merkeze bağlı Gölormanı Köyü’nde meydana gelmişti. İddiaya göre, O.Ş ve Ü.S birlikte alkol aldıkları S.B ile F.B isimli iki kardeş tarafından sırt be baldır bölgelerinden bıçaklanarak yaralanmıştı. Yaralı O.Ş ve Ü.S’nin tedavileri Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesinde sürerken, Jandarma ekipleri olayın ardından kayıplara karışan S.B ile F.B isimli iki kardeşi yakalamak için çalışma başlatmıştı.

Olayı gerçekleştiren S.B ve F.B isimli iki kardeşin izini süren Beyköy Jandarma Komutanlığı ve JASAT Timleri, olayın faili iki kardeşin Gölormanı Köyü’nde olduğunu tespit etti. Gölormanı Köyü’ne operasyon düzenleyen Jandarma ekipleri, iki kardeşi bulundukları yerden gözaltına aldı.

Önce sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Düzce Atatürk Devlet Hastanesine götürülen S.B ve F.B isimli iki kardeş, ardından ise işlemleri için Düzce İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. İşlemlerinin ardından savcının tutuklama istemi ile Düzce Adliyesi’ne sevk edilen S.B ve F.B çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Çilimli T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavileri devam eden O.Ş ve Ü.S’nin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.