İYİ Parti üye ve yöneticisi kadınlar, örnek bir duyarlılık çalışmasına imza attılar.

Akçakoca’da engelli bir kadına ihtiyaç duyduğu tekerlekli sandalyeyi satın alıp hediye eden İYİ Partili kadınların bu jestine katkı veren ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum, araç teslim sırasında da bu mutluluğa ortak oldu.
Akçakoca Sakatlar Derneği ile işbirliği halinde çalışan, taleplerini alan ve bunun üzerine harekete geçen İYİ Partili kadınların satın aldıkları tekerlekli sandalye ise sınıfının üzerinde bir araç olma özelliğine sahip.
Akülü olan tekerlekli sandalye joystick yardımıyla kullanılabilme özelliğine sahip. Aracın bir başka özelliği ise sadece sandalyede oturanın değil, sandalyeyi itenin de joysticki kullanarak rahatça kumanda etmesini sağlıyor.

Osmaniye mahallesinde oturan engelli kadının iki çocuğunun da doğuştan engelli olması nedeniyle, çocukların da iten kişi vasıtasıyla aynı akülü aracı kullanabilmesi oldukça kolay.

1
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26620 kez okundu
2
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15486 kez okundu
3
CHP’liler Akçakoca sokaklarını turladı… Çocuklara bayrak ve balon dağıttı
9800 kez okundu
4
Cüneyt Yemenici Tüm Gelirini Kızılay’a Bağışladı!..
9400 kez okundu
5
Resmi tören bitti CHP’lilerin coşkusu bitmedi
9214 kez okundu