DOLAR 34,2963 0.1%
EURO 36,9715 -0.09%
ALTIN 2.994,93-1,08
BIST 8.714,69-1,40%
BITCOIN 2252547-2,32%
Düzce
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

İYİ PARTİ’DEN DEPREMZEDELERE RAMAZAN KOLİSİ!..
3109 okunma

İYİ PARTİ’DEN DEPREMZEDELERE RAMAZAN KOLİSİ!..

ABONE OL
25/02/2023 08:28
İYİ PARTİ’DEN DEPREMZEDELERE RAMAZAN KOLİSİ!..
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Akçakoca İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, partileri adına yaptıkları deprem yardımlarına bir yenisini daha eklediklerini ifade etti. Depremin ilk anından itibaren depremzedeler için çeşitli yardım çalışmalarını organize eden başkan Lokum, şimdi de Ramazan gıda kolileri hazırlatıp deprem bölgesine gönderiyor.

Kolileri satın almaya başladıklarnı belirten Lokum, 13 Mart’ta Hatay’a bizzat kendisinin başında olduğu ekiple gidip afetzedelere kolileri teslim edeceklerini söyledi.

İYİ Parti ilçe başkanı Lokum, deprem bölgesinde gıda ihtiyacının süreklilik taşıdığını ve şu anda oldukça ihiyaç duyulduğunu da ifade ederken, yardım etmek isteyen vatandaşların gerek Ramazan gıda kolileri satın alarak gerekse de evde bulunan gıdalardan hazırladıkları kolileri belirtilen adreslere verebileceklerini sözlerine ekledi.

”Tüm vatandaşlarımızdan depremzede kardeşlerimizi unutmamalarını rica ediyoruz” ifadelerini kullanan başkan Lokum, vatandaşları gıda yardım kampanyasına davet ederken sözlerini şöyle tamamladı:

”Sevgili dostlar yardım ihtiyacı devam ediyor. Özellikle gıda ihtiyacı devamlılık arz etmektedir. Bu nedenle depremzede kardeşlerimiz için ramazan kolisi hazırlıyoruz. İster maddi olarak isterseniz evinizdeki gıda malzemelerini getirerek yardım edebilirsiniz. Hepsi tarafımızdan kolilenerek bizzat götürülecektir. Bu Ramazan’da depremzede kardeşlerimizi yalnız bırakmayalım.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ