DOLAR 32,3740 0%
EURO 34,8724 0.17%
ALTIN 2.389,13-0,31
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 19967234,48%
Düzce
16°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

271 okunma

İYİ PARTİ’DE ‘AKŞENER’ SEFERBERLİĞİ

ABONE OL
03/05/2018 18:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Düzce İl Başkanı Niyazi Bakan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adaylığı için imza kampanyası başlattıklarını belirterek, hedeflerinin Düzce’den 5 bin imza toplamak olduğunu söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için Düzce İl Teşkilatı tarafından imza kampanyası başlatıldı.

4 Mayıs Cuma ve 9 Mayıs Çarşamba günleri arasında devam edecek kampanya kapsamında imza vermek isteyen vatandaşlar için ilçelerden de araçlar kaldırılacak.

İlçelerden araç kaldırılacak

Ercan Katıcıoğlu’nun milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığından istifa etmesinin ardından İYİ Parti Düzce il başkanlığına atanan Niyazi Bakan, bugün parti binasında kampanya ve hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hedeflerinin, Düzce’den 5 bin imza toplamak olduğunu söyleyen Bakan, şöyle devam etti:

“4 Mayıs Cuma günü imza kampanyamız başlayacak. 9 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Genel Başkanımız Meral Akşener için imza toplayacağız. Akçakoca ilçesinde seçim kurulu var. Diğer ilçelerdeki arkadaşlarımız da çalışmalarını yaptı. Vatandaşları Düzce Merkez İlçe Seçim Kurulu’na getirecekler.”  

Vekillik için 6 aday adayı başvuru yaptı

İYİ Parti Düzce Milletvekili Aday Adaylığı başvurularına ilişkin de konuşan Bakan, “Şu anda müracaat eden 6 tane aday adayımız var.” dedi.

“Herkese kapımız açık”

İyi Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Kadir Erdoğan ise İyi Parti olarak herkese kapılarının açık olduğunu ve parti ayrımı yapmadıklarını ifade ederek, “Önemli olan Düzce’mizi yükseltmek, Düzce’ye barış ve kardeşliği getirmek. Düzce için kim iyi bir şey yapıyorsa siyasi kimliğine bakmadan yanında oluruz.” dedi. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.