DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22355001,52%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İYİ PARTİ VEKİL ADAYI SAAT 24.00’E KADAR SAHADA ÇALIŞIYOR
2739 okunma

İYİ PARTİ VEKİL ADAYI SAAT 24.00’E KADAR SAHADA ÇALIŞIYOR

ABONE OL
01/05/2023 16:10
İYİ PARTİ VEKİL ADAYI SAAT 24.00’E KADAR SAHADA ÇALIŞIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’de CHP’nin kontenjanından 2. sıra milletvekili adayı olan İYİ Partili Aslıhan Akbal Tüysüz’ün yüksek temposu teşkilat üyesi arkadaşları kadar vatandaşların da dikkatlerinden kaçmıyor. Sabah erken saatlerde başladığı seçim çalışmalarını gece saat 24.00’e kadar devam ettiren Tüysüz, güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla seçmenin gönlünde taht kuruyor.

İYİ Parti Akçakoca İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum ve teşkilat üyesi arkadaşlarının yüksek motivasyonlu çalışmalarına çabucak uyum sağlayan CHP Düzce milletvekili adayı Aslıhan Akbal Tüysüz, bir gün içerisinde ilçede ayak basmadık bir yer bırakmadı.

Sabah saatlerinde çarşı merkezinde esnaf ziyareti yapan vekil adayı Tüysüz, gündüz saatlerinde Çuhallı ziyareti ve çeşitli STK ziyaretleri yaptıktan sonra Akçakoca turizminin göz bebeği adreslerinden olan Tarihi Yukarı Mahalle çarşısını gezdi.

İYİ Parti ilçe teşkilatının yüksek moralinden feyz alan vekil adayı Tüysüz, mahalle pazarındaki vatandaşlarla ve ağırlıkiı olarak kadınlardan oluşan esnafla sohbet etti.

 

Esnafın ve halkın yoğun ilgi gösterdiği vekil adayı Tüysüz, vatandaşların talebi üzerine kendileriyle bol bol hatıra fotoğrafları çektirirken, vatandaştan gelen şikayet ve talepleri de not etti.

Donanımı ve siyasi derinliği kadar, yüzünden tebessümünü eksik etmeyen bir samimiyetle vatandaşla yakın bağ kuran milletvekili adayı Tüysüz’e en büyük destek ise İYİ Parti ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum ve arkadaşlarından geldi.

Ayrıntılı bir gezi programı hazırlayarak vekil adayının işini kolaylaştıran başkan Lokum ve arkadaşları, sabah saatlerinden gece 24.00’e kadar gidilmeyen tek bir yer bırakmayarak adeta rekor kırdılar.

İYİ Parti ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum, yoğun tempolu çalışmalarla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

”İYİ Parti teşkilatının yüksek morali ve milletvekil adayımız Aslıhan Akbal Tüysüz’ün çalışma azmi bir araya gelince, ortaya dur durak demeden gerçekleşen bir seçim çalışması çıkıyor. Günün sonunda yaşanan tatlı yorgunluk ise bizlere, bir sonraki gün yapılacak seçim çalışmalarında enerji olarak geri dönüyor.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.