DOLAR 32,5912 0.34%
EURO 34,7102 -0.13%
ALTIN 2.527,101,74
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 1961119-2,01%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ereğli’yi salladı!..
3890 okunma

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ereğli’yi salladı!..

ABONE OL
12/06/2021 12:40
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ereğli’yi salladı!..
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Zonguldak ziyaretinin ardından Ereğli’ye geldi. İlçedeki esnafları gezen ve alışveriş yapan Meral Akşener son olarak çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Akşener burada Öğretmen olarak ilk atandığı Ortacı köyünde ev sahibi Haydar Bayram ile görüştü.

 

 

Genel Başkan Meral Akşener, İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanlığının organize ettiği esnaf ve çay ziyaretine katıldı. Akşener şehir merkezinde İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu ve yönetimi ile Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ve Cumhuriyet Halk Partililer tarafından karşılandı.

 

Akşener karşılamanın ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kısa süreli sohbet ettiği iş yerlerinde alış veriş de yaptı.

 

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener daha sonra çay bahçesinde halk ile bir araya geldi. Alana gelen Akşener, öğretmen olarak ilk atandığı Ortacı köyünde ev sahibi Haydar Bayram ile bir araya geldi. Haydar Bayram ile kısa süre sohbet eden Akşener, Bayram’ın kendisine verdiği zarfı da aldı.

 

Akşener basın mensuplarının da sorularına yanıt verdi. Akşener Ereğli Halkının kendisine gösterdiği ilgiden son derece memnun olduğunu dile getirirken ‘Genel seçimlerde Ereğli’ye kaçıncı sıra aday vereceksiniz’ sorusuna ise gülerek soruyu soran basın mensubuna “Onu seninle sonra konuşuruz” diyerek yanıt verdi.

 

Posbıyık: “Yolu açık olsun!..”

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile de kısa süre görüştü.

 

 

 

Akçakocalılar da Ereğli’ye gitti

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ereğli’ye yapacağı ziyaret programı belli olunca Akçakoca İYİ Parti ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum’un öncülüğünde bir araç konvoyu oluşturularak Ereğli’ye gidildi.

 

Akşener’i görmek isteyen vatandaşları götürmek üzere ücretsiz minibüs imkanı sağlayan ilçe başkanı Lokum ve beraberindekiler Akşener’le görüşüp Akçakoca’ya davet ederken, genel başkan Akşener daveti kabul edip gelme sözü verdi. Akşener ayrıca Akçakocalılara selam ve sevgilerini gönderdi.

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.