DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.437,190,06
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2074148-1,53%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

782 okunma

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’den Lokum’un adaylığına destek ve güvence

ABONE OL
30/03/2021 14:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Düzce ve Akçakoca teşkilat yöneticileri, geçtiğimiz günlerde Düzce’yi ve Akçakoca’yı ziyaret ederek esnafları dinleyen Genel Başkan Meral Akşener’e bir iade-i ziyarette bulundu.

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er ve Akçakoca İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, beraberlerinde yönetimlerinde yer alan bazı isimlerle Ankara’ya giderek Genel Başkan Meral Akşener’i ziyaret ettiler.

Yaklaşık iki saat süren ziyarette İYİ Parti’nin Düzce ve ilçelerindeki mevcut çalışmaları ile bundan sonra yürüteceği çalışmalar ele alınırken, Genel Başkan Akşener, kendisini iyi ağırladıkları için Düzce ve ilçeleri ile sokaklarını uzun uzun dolaşıp esnafını dinlediği Akçakoca’ya teşekkür ederek selamlarını gönderdi.

Sohbette Akşener’in Akçakoca’ya gerçekleştirdiği  ziyaret ile Akçakoca’da yürütülen parti çalışmaları da istişare edildi. Önümüzdeki belediye başkanlığı seçimlerine yönelik olarak ilk adaylık açıklamasını yapmış olan Behçet Alkan Lokum’a İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’den tam destek geldi.

Genel Başkan Akşener, Lokum’a olan güveninin altını çizerek kendisine Genel Merkez olarak her türlü desteğin verileceğinin sözünü verdi. Genel Başkan, sonuna kadar Lokum’un arkasında olacağını söyledi.

Akşener ayrıca, Düzce ve Akçakoca’ya daha fazla ziyaret gerçekleştireceklerini, halkla ve vatandaşla daha çok dertleşip sorunlarını dinleyeceklerini de sözlerine ekledi.

İYİ Parti Düzce ve Akçakoca heyetinin Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le yaptıkları toplantı iki saat sürerken, ziyaret, hatıra fotoğrafları çekimleriyle son buldu.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.