DOLAR 34,0006 0.29%
EURO 37,8516 0.64%
ALTIN 2.820,980,42
BIST %
BITCOIN 1961047-3,13%
Düzce
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

İŞLEYEN DEMİR BURHAN İŞLEYEN KAVŞAK ÇALIŞMASININ BAŞINDAN AYRILMIYOR
1951 okunma

İŞLEYEN DEMİR BURHAN İŞLEYEN KAVŞAK ÇALIŞMASININ BAŞINDAN AYRILMIYOR

ABONE OL
18/08/2024 11:52
İŞLEYEN DEMİR BURHAN İŞLEYEN KAVŞAK ÇALIŞMASININ BAŞINDAN AYRILMIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’ya yapılmakta olan yeni devlet hastanesinin inşaatında sona doğru gelinirken, hastane civarında yaşanacak olası trafik yoğunluğunu rahatlatacak olan kavşak yapımına da başlandı.

Çalışmaları başından beri denetleyen, yerinde inceleyerek hızlanması için gerekli girişimleri yapan Ak Parti ilçe başkanı Burhan İşleyen ve yönetimindeki bazı arkadaşları, çalışma sahasına giderek bilgiler aldı.

Yapılan ziyaret sonrasında gazetemize açıklama yapan AK Parti ilçe başkanı Burhan İşleyen şunları söyledi;

‘Akçakoca Kentmenli kavşağı projesinde işletme yetkilisi Ramazan bey, Ak Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak bize gerekli bilgilendirmelerde bulundu. Güzergahta başlanmış olan mevkide 380 adet fore kazığın 114 adetinin bittiğini, daha sonradan zemin doldurma işlemine başlanacağını ve yolun karşı tarafının da aynı şekilde fore kazıklı yapılacağı, fore kazık üstü zemin doldurma ve iki taraflı duvarların yapılacağı bilgisini aldık. Kalan işlemlerin köprü ve duble yol olacağının bilgisini aldık.

Sapaktaki yan yolların yapımına da 2025 yılının ilk aylarında başlanacağının teyidini aldık. Özverili, titiz çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ettik.

Tasarruf tedbirlerine rağmen bu projeyi şehrimize kazandıran Ulaştırma Bakanlığımıza, Kadın Kolları Genel Başkanımız Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir, Düzce Milletvekilimiz Ercan Öztürk , İl Başkanımız Hasan Şengüloğlu’na emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ