DOLAR 32,3974 0.21%
EURO 35,0783 -0.02%
ALTIN 2.325,210,26
BIST 9.103,910,26%
BITCOIN 2280263-0,52%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

300 okunma

İlçe Kongre Tarihleri Belli Oldu: Akçakoca 10 Eylül

ABONE OL
12/08/2017 18:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ilçe kongrelerinin tarihlerini açıkladı. 9 Eylül’de Kaynaşlı ve Yığılca’da başlayacak kongreler 24 Eylül’de merkez ilçe kongresi ile tamamlanacak.

Parti binasında basın toplantısı AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin il ve ilçe kongreleri ile ilgili bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden genel başkan olmasının ardından partiye yeni bir heyecan geldiğini belirten Keskin, teşkilatlarda güzel bir ortam oluştuğunu dile getirdi.

“Düzce, Türkiye’nin en başarılı ilk 5 teşkilatı”

Düzce teşkilatlarının başarılarından söz eden AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, “Düzce teşkilatları iki seçim, bir referandum, bir darbe girişimi atlatmış ve bu teşkilat yapısıyla yapılan tüm çalışmalarda ciddi başarı elde etmiş. Türkiye’nin en başarılı ilk 5 teşkilatı olması nedeniyle biz yerimizi biliyoruz. Biz başarılı, sadakatli, liyakatli arkadaşlarla devam etmeye gayret göstereceğiz. Ben herkesten çalışmaları için razıyım Allah da onlardan razı olsun.” dedi.

“Genel merkezde düzce teşkilatları önemli bir yere sahip

AK Parti Düzce İl Teşkilatı’nın iki buçuk yıllık görev süresi boyunca yapılan çalışmaları anlatmasının ardından uzun zamandır kongre sürecini değerlendirdiklerini ve takip ettiklerini söyleyen Hikmet Keskin, “Düzce’mizde 3 tane seçimimiz biri referandum olmak kaydıyla teşkilatlarımızdaki uyumdan dolayı genel merkezde düzce teşkilatları önemli bir yere sahip. Böyle yol arkadaşlarıyla yola devam etmek bizim için bir onurdur, şereftir. Kendimizi şanslı sayıyoruz ve başarılı çalışmalara imza atıyoruz.” diye konuştu.

İşte kongre tarihleri

“İlçelerimizin kongre tarihleri belli oldu.” diyen Keskin tarihleri şöyle açıkladı:

“Belki çok olağanüstü bir durum olursa değiştirme imkanı olabilir ama bugün itibariyle kongrelerimizi açıklıyorum. Biz birinci bölgedeydik, Karadeniz Bölgesi’ne geçtik beşinci bölgeye geçtik. Coğrafi bölgeleri göre illeri ayırdılar. Bunun için bu da bizim bölgesel değişikliğimiz oldu. Akçakoca’nın ilçe kongresi 10 Eylül Pazar, Cumayeri 16 Eylül Cumartesi, Çilimli 10 Eylül Pazar, Gölyaka 17 Eylül Pazar, Gümüşova 23 Eylül Cumartesi, Kaynaşlı 9 Eylül Cumartesi, Merkez ilçe 24 Eylül Pazar, Yığılca 9 Eylül Cumartesi.” Sadece Gölyaka ilçe başkanı değişecek Yalnızca Gölyaka ilçe başkanının değişmesine karar verdiklerini kaydeden Keskin, şu değerlendirmelerde bulundu: “Biz ilçe ve belde başkanlarımızı bir değerlendirmeye tabi tuttuk. Bu değerlendirme sonucunda Boğaziçi’nde Korhan kardeşimizi yine Beyköy’de Musa kardeşimizin atamalarını gerçekleştirdik. Bunların nüfusları da 10 binin altında olduğu için bunları atama yoluyla yaptık. Bugünden sonra ilçe kongrelerimizi yaparak sonlandıracağız. İlçelerimizdeki başkanlarımızın çoğuyla devam kararı aldık. Sadece Gölyaka’da Necmi abi hem İl Genel Meclisi üyesi olduğu için hem de ilçe başkanı olduğu için burada bir değişiklik kararı aldık. Eğer son dakikaya kadar bir değişiklik olmazsa genel merkezimin tarafından faklı bir tasarrufumuz olmazsa sadece Gölyaka ilçemizde bir değişiklik yapacağız ve yeni bir arkadaşımızla devam edeceğiz. Biz Nemci abiden çok memnunduk ama Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları her iki görevi birden yapmama konusunda. Özellikle iki görevi bir yürüten arkadaşlarımızın görevlerine daha iyi sarılması gerekiyordu. Diğer ilçelerimizdeki kardeşlerimizle devam edeceğiz. Teşkilatlarımızı daha diri yapmak adına teşkilatlarımızı yönetimlerini daha iyi yapma adına gayretlerimiz olacak.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.