DOLAR 32,5811 0.28%
EURO 34,7979 0.04%
ALTIN 2.488,780,20
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20708424,08%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

İGM BAŞKANI GÜNAL DOLANDIRICILARIN HEDEFİ OLDU
2854 okunma

İGM BAŞKANI GÜNAL DOLANDIRICILARIN HEDEFİ OLDU

ABONE OL
16/10/2021 09:45
İGM BAŞKANI GÜNAL DOLANDIRICILARIN HEDEFİ OLDU
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal dolandırıcıların hedefi oldu. Kendisini polis olarak tanıtan kişi ya da kişilerin Günal’ı arayarak “Hakkınızda FETÖ Suçlaması var. Adınız FETÖ soruşturmasında geçiyor” diyerek Günal’dan para istediği iddia edildi.

Konu ile ilgili olarak muhabirimize konuşan Günal, “Böyle bir durum söz konusu değil. Telefonuma mesaj geldi, linki tıkladığımda hesabıma girmişler ve para çekmişler” dedi.

Dolandırıcılara toplam 20 Bin TL’sini kaptıran Günal, Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte dolandırıcıların yöntemleri de sık sık değişiyor. Dolandırıcıların Düzce’de son kurbanı, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal oldu. İddiaya göre, kendisini polis olarak tanıtan kişi ya da kişiler, Günal’ı arayarak, adının FETÖ Terör örgütüne karıştığı, soruşturma dosyasında adının geçtiğini söyleyerek Günal’dan para talep etti.

Yine iddialara göre Çiğdem Günal paniğe kapılarak bankadan para çekti ve dolandırıcıların gönderdiği iban numarasına 20 bin TL gönderdi. Dolandırıldığını anlayan Günal, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, kendisini dolandıran kişi ya da kişilerden şikayetçi oldu.
Çiğdem Günal: “Telefonla dolandırılmadım, hesabıma girdiler…”

Konu ile ilgili Öncü Haber İstihbarat ve Asayiş Müdürü Savaş Arı Çiğdem Günal’ı arayarak, iddiaların doğru olup olmadığını sordu. Günal ise, telefonla dolandırılmadığını, telefonuna mesaj ile gönderilen bir linki tıkladığında hesabına girildiğini söyledi. Günal, “Kesinlikle telefonla dolandırılmam söz konusu değil. Telefonuma bir mesaj geldi, mesajdaki linki tıkladığımda banka hesabıma girmişler. Zaten bankada bütün bilgiler var. Emniyete şikayette bulundum” dedi.

Polis ekipleri İl Genel Meclisi Başkanı Günal’ı dolandıran kişi ya da kişileri yakalamak için soruşturma başlattı.

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.