DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22360642,65%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

HÜCCET YÜCEL POLAT’TAN DEV ORGANİZASYON… 350 KİŞİYE YEMEKLİ DAVET
6096 okunma

HÜCCET YÜCEL POLAT’TAN DEV ORGANİZASYON… 350 KİŞİYE YEMEKLİ DAVET

ABONE OL
16/02/2024 12:11
HÜCCET YÜCEL POLAT’TAN DEV ORGANİZASYON… 350 KİŞİYE YEMEKLİ DAVET
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın en büyük inşaat firmalarından biri olan Yücelen İnşaat firmasının sahibi Hüccet Yücel Polat’tan dev organizasyon. Polat, tamamı Karslı hemşehrilerinden oluşan 350 kişiye yemekli davet verdi.

Son yıllarda gerek inşaat alanında gerekse sosyal yardım alanlarında yaptıklarıyla takdir toplayan Hüccet Yücel Polat, hemşehrileriyle gerçekleştirdiği yemekli toplantılara devam edeceği sözünü verdi.

Yücelen İnşaat firmasının sahibi olan Hüccet Yücel Polat, Akçakoca’da yaptığı 400 civarında konutun müteahhitliğiyle her geçen gün yükselen bir grafiğe sahip. Bunun yanı sıra  sosyal işlerde ve cemiyet hayatında da çeşitli sorumluluklar üstlenen Hüccet Yücel Polat, uzun zamandır Akçakoca Veteranlar Spor Kulübünün de başkanlığını yürüterek spor camiasına da ciddi destekler veren bir duyarlı insan.

İnşaat sektörüne çıraklıktan başlayan, yıllar içinde başarı basamaklarını azim ve sabırla tırmanan Yücelen İnşaat firmasının sahibi Polat, sektördeki ağırlığını artırdıkça paydaşlarını ve birlikte çalıştığı insanları da desteklemekten geri durmazken, özellikle Karslı hemşehrileriyle sık sık bir araya gelerek istişare etmeye özen gösteriyor.

Çapa Restaurant’ta hemşehrilerine yemekli davet veren Hüccet Yücel Polat, 350 kişinin katıldığı yemekli toplantı sırasında bir konuşma yaptı. Konuşmasında, davetlilere teşekkür eden Polat, bu tarz buluşmalara devam edileceği sözünü verdi.

Davetli topluluk arasından duygularını paylaşan Erdi Evliyaoğlu ve Gökhan Balduk ise yaptıkları konuşmalarda, Polat’a bu anlamlı organizasyonu için teşekkür ettiklerini söylediler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.