DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22799282,09%
Düzce
23°

HAFİF YAĞMUR

20:35

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HASTANEYLE İLGİLİ ŞOK İDDİALAR KEŞİR’İN CANINI SIKACAK
2628 okunma

HASTANEYLE İLGİLİ ŞOK İDDİALAR KEŞİR’İN CANINI SIKACAK

ABONE OL
24/04/2023 11:28
HASTANEYLE İLGİLİ ŞOK İDDİALAR KEŞİR’İN CANINI SIKACAK
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce milletvekili Ayşe Keşir bugün Akçakoca’da kadınlarla bir toplantı yapacak. Seçim çalışmaları kapsamında, Saat 17.30’da Belediye Nikah Salonunda gerçekleşecek olan toplantıda kadınları dinleyecek olan Keşir, seçimlerde destek isteyeceği kadınlara partisinin çalışmalarını aktaracak.

Ayşe Keşir’in partisinin üst düzey bir yöneticisi olması sebebiyle ilçeye özellikle sağlık alanında katması gereken çabaların da konuşulmasının beklendiği toplantı öncesinde, Akçakocalı sosyal medya yazarı Şafak Engin’in yaptığı bazı açıklamalar Keşir’in canını biraz sıkacak gibi.

Ayşe Keşir’in toplantı davetine katılacak olan kadınların sağlık alanında yaşanan eksiklikler nedeniyle Keşir’e soru ve taleplerini ileteceklerinin beklendiği buluşma öncesinde, Şafak Engin’in sosyal medya hesabından belirttiği hastanedeki eksiklikler ise şu şekilde ifade edilmiş:

”Sayın Akçakocalı hemşehrilerim! Devlet hastanesinden memnun musunuz? Doktorlar atanırken Ayşe Keşir’den ‘Allah razı olsun doktor atadı diye yayın yaptı Esvet başkan. Atadığı doktorlari sayıyorum size: Genel Cerrah Sonay kolonoskopi yapmıyor, endoskopi yapmıyor, sünnet yapmıyor, ameliyat yapmıyor; herkesi Düzce’ye gönderiyor. Fizik tedavi uzmanı reçete yazamıyor. Adli olay soruşturması geçirdiği için yetkisi yok. Ortapedi uzmanı hastaları kovuyor, hastalara raporlu olduğu halde ilaç yazmıyor. Atadıkları doktorlar bunlar. Ayşe Keşir nerede sorunlu doktor var Akçakoca’ya gönderiyor. Yorumu siz Akcakocalı hemşehrilerime bırakıyorum.”

”……. Kardiyolojiye bağlı bağlı Efor aleti bir buçuk aydan beri nasıl arızalıdır? Hangi servisi bekliyorsunuz? Sizin kendi hastanız olsa ne olacak bu kalp? Sonucu çıkmadan ya hastaların kalbi durursa ne olacak? Ayıp ….”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.