DOLAR 27,2480 0.13%
EURO 28,8151 -0.12%
ALTIN 1.664,02-0,72
BIST 8.242,26-0,75%
BITCOIN 713344-0,64%
Düzce
19°

PARÇALI BULUTLU

05:23

İMSAK'A KALAN SÜRE

GÜMÜŞ BRÖVELİ CANKURTARAN DENİZDEN ‘HAYAT’ ÇIKARTTI
6180 okunma

GÜMÜŞ BRÖVELİ CANKURTARAN DENİZDEN ‘HAYAT’ ÇIKARTTI

ABONE OL
15/07/2023 15:43
GÜMÜŞ BRÖVELİ CANKURTARAN DENİZDEN ‘HAYAT’ ÇIKARTTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın Gümş Bröveli gönüllü cankurtaranlarından İbrahim Çakmak, görevli olduğu Çuhallı plajında boğulmakta olan genç bir kızı adeta Azrail’in elinden aldı.

Tatil için geldiği Akçakoca’da Çuhallı plajında denize giren 20 yaşındaki D.K bir anda suya batmaya başladı.

Plaj görevlisi gönüllü cankurtaran İbrahim Çakmak, duruma derhal müdahale ederek genç kızı boğulmak üzereyken kurtararak kıyıya çıkarttı.

Genç D.K olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Akçakoca Devlet Hastanesine kaldırılırken, her ihtimale karşı sağlık kontrolünden geçecek olan kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

https://hizlibahis.online/