DOLAR 32,5664 0.03%
EURO 34,8817 -0.03%
ALTIN 2.432,270,10
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2117038-2,47%
Düzce
23°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

GÖZDE HOME WEAR AKÇAKOCA’DA AÇILDI
4956 okunma

GÖZDE HOME WEAR AKÇAKOCA’DA AÇILDI

ABONE OL
12/03/2023 11:23
GÖZDE HOME WEAR AKÇAKOCA’DA AÇILDI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Gözde Home Wear, Akçakoca’da Hocaoğlu pasajında hizmete açıldı. Kalabalık bir açılış organizasyonu ile kapılarını açan Gözde Home Wear ilk günden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İşletme sahibi Gözde Yemenici Ezer’in esnaf olarak ilk deneyimi olan butik, iç dekorasyonu ile sade ve şık bir tasarıma sahip. Akçakocalı vatandaşların; evde, dışarıda ve sporda kendilerini rahat hissedecekleri ürünlerden oluşan kıyafetleri özenle seçtiğini ifade eden işletme sahibi Gözde Yemenici Ezer, küçük bir adımla büyük hayallerin başlangıcına adım attığını sözlerine ekledi.

SON ZAMANLARIN EN KALABALIK AÇILIŞI

Akçakoca’nın tanınmış isimlerinin yanı sıra, cemiyet hayatının önde gelen isimleri de bu organizasyonda buluştu. Akçakoca belediye başkanı Okan Yanmaz, geçmiş dönem belediye başkanları Erol Solak, Cüneyt Yemenici, siyasi parti ilçe başkanları Esvet Sarıoğlu, Tuğrul Abanoz, Behçet Alkan Lokum ve parti yöneticileri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Nazım Pazvant ve Esnaf Odası Başkanı Duygu Aydoğan açılış organizasyonunda bir araya geldi.

Dualarla açılan işletmenin kurdelesini belediye başkanı Okan Yanmaz,  Erol Solak, Esvet Sarıoğlu, Tuğrul Abanoz, Mehmet N. Pazvant ve Behçet Alkan Lokum birlikte kesti.

Son derece kalabalık bir organizasyonla kapılarını açan Gözde Home Wear ile Akçakoca’da bulunan kadın girişimcilere bir yenisi daha eklenmiş oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.