DOLAR 32,3326 0.24%
EURO 35,0875 -0.13%
ALTIN 2.300,021,00
BIST 8.999,212,19%
BITCOIN 22843340,81%
Düzce
26°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

263 okunma

GENÇ AVUKATIN ÖLÜMÜ HAREKETE GEÇİRDİ

ABONE OL
13/07/2018 15:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde midesine kelepçe takılan Selin Selem’in hayatını kaybetmesinin ardından Düzce Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından idari ve hukuki işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne obezite tedavisi olmak için gelen 23 yaşındaki stajyer avukat Selin Selem  midesine tüp takılmasının ardından bir süre sonra rahatsızlandı.

Selem, ailesi tarafından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Düzce Üniversitesi Rektörlüğü de yaşanan acı olayın ardından sorumlunun tespit edilmesi için harekete geçti.

“Varsa sorumlular hakkında tüm işlemlerin yapılacağından herhangi bir şüphe duyulmasın” Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Üniversitemiz Hastanesine obezite tedavisi amacı ile gelen ve geçirdiği ameliyattan bir süre sonra vefat eden Selin Selem’in vefatından dolayı büyük üzüntü duyuyor, kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaşanan elim olay ile ilgili olarak Üniversitemize yapılan resmi bir başvuru olmamasına rağmen, basında yer alan haberler ihbar kabul edilerek Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığınca ivedi olarak idari ve hukuki işlemler başlatılmıştır. Yapılacak idari ve hukuki işlem sonucunda varsa sorumlular hakkında gereken tüm işlemlerin yapılacağından herhangi bir şüphe duyulmaması hususu kamuoyuna saygı ile arz olunur.” 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.