DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2075205-1,48%
Düzce
15°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

GAZETECİ SADULLAH ÜNSAL AKÇAKOCA’DA SALDIRIYA UĞRADI…
5419 okunma

GAZETECİ SADULLAH ÜNSAL AKÇAKOCA’DA SALDIRIYA UĞRADI…

ABONE OL
19/03/2023 18:49
GAZETECİ SADULLAH ÜNSAL AKÇAKOCA’DA SALDIRIYA UĞRADI…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, Akçakoca’da belediyeye ait bir sosyal tesiste 3 kişinin saldırısına uğradı. 

Darp edilen meslektaşımız, alınan iş göremez raporundan sonra üç kişiden davacı ve şikâyetçi oldu.

Bilinmesini isteriz ki, hiç bir meslektaşımızın işini yaptığı için şiddete maruz kalması tarafımızdan kabul edilemez. Yapılan haberlerden memnun kalınmadıysa bunun için yasal yolları kullanabilirsiniz.

Yargıya intikal eden haberler tekzip edilebilir, savcılık ya da mahkeme kararıyla kaldırılabilir hatta haberi yapanla ilgili cezai müeyyide ya da  tazminat da talep edilebilir. Bunların hepsi habere konu olan kişi ya da kurumların haklarıdır. Fakat bunun dışında bir yol izlenmesine ne yasalar ne de kamu vicdanı müsaade etmez.   

Haberci haber yaptı ve muhatabı bundan hoşnut kalmadı diye şiddete yönelmek, her memnun olunmayan haber sonrasında gazetecileri bir yerlerde kıstırıp dövmek, görevini yapmakla mükellef haberci camiasına olduğu kadar halkın haber alma hakkına da doğrudan saldırıdır. 

Umarız, barış ve dostluk kenti olan şirin Akçakoca’mızda bu yaşanan hadise son olur ve bir daha Akçakoca bu tür saldırılara tanıklık etmez. 

Bu olay ışığında, Akçakoca’da hem de belediyemize ait bir sosyal tesiste yaşanan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, adaletin kamu vicdanını zedelemeyecek şekilde tecelli edeceğine olan inancımızı koruyarak yaralanan meslektaşımız Sadullah Ünsal’a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.