DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20469136,71%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Fikret Albayrak, CHP’nin Merkez Seçim Bürosunun Açılışında Projelerini Anlattı
3394 okunma

Fikret Albayrak, CHP’nin Merkez Seçim Bürosunun Açılışında Projelerini Anlattı

ABONE OL
02/03/2024 17:51
Fikret Albayrak, CHP’nin Merkez Seçim Bürosunun Açılışında Projelerini Anlattı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin videosu için aşağıdaki linki tıklayınız:

https://www.facebook.com/100071434490702/videos/772407134361428

…………………………………………………………………………….

Cumhuriyet Halk Partisi,  Akçakoca’da Merkez Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştirdi. 500 civarında katılımcının yer aldığı açılış programında konuşma yapan CHP’nin belediye başkan adayı adayı Fikret Albayrak, konuşmasında ”Akçakoca Belediyesi, son 5 yılda tabiri caizse canta oturdu” dedi.

Saat 14.00’te gerçekleşen seçim bürosu açılış törenine CHP Düzce milletvekili Talih Özcan, CHP Düzce il başkanı Özcan Dağıstanlı, çevre ilçelerin CHP’li belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde sunum konuşmasını CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz yaparken, Abanoz konuşmasında mevcut belediye başkan ve yönetiminin yaptıklarının hesabını soracaklarını söyledi.

CHP Düzce il başkanı Özcan Dağıstanlı ve CHP Düzce milletvekili Talih Özcan’ın yaptıkları konuşmaların ardından kürsüye davet edilen Albayrak, belediyenin son 5 yılda yaptıklarını eleştiren bir konuşma yaptı.

Akçakoca Belediyesinin arsaları, dükkanları, akaryakıt istasyonlarını, sosyal tesisileri sattığını ifade eden Fikret Albayrak, ‘yönetim cami bile satmış ama belediye personelinin yine de maaşını ödeyemememiş” dedi.

31 Mart’ta seçimleri kazandıktan sonra Akçakoca’yı 2009-2014 dönemindeki gibi parlak yıllarına geri çevireceklerini söyleyen Albayrak, büyük deneyime sahip olduklarını, sahip oldukları bilgi ve birikimleriyle Akçakoca’yı yeniden kalkındıracaklarını sözlerine ekledi.

ALBAYRAK’TAN ‘ÖZÜR’ AÇIKLAMASI…

CHP’NİN belediye başkan adayı Fikret Albayrak, özellikle esnaflara yönelik olarak kendi dönemlerinde yaptıkları bazı uygulamaları acele ile yaptıklarını ve ‘hata’ ettiklerini söyleyerek esnaftan özür diledi.

Albayrak, bu dönem esnafın istemediği hiç bir uygulamayı hayata geçirmeyeceklerimini, ortak akıl ve istişare ile esnaflarla beraber çalışma yapacaklarını söyleyerek ‘esnaflarımız rahat olsunlar, rahat olsunlar’ dedi.

Akçakoca’da yapılan tüm anketlerde açık ara önde olduklarını belirten Fikret Albayrak, kendi belediyecilik dönemlerinde Ankara ve İstanbul’un iktidar belediyesinin elinde olduğunu fakat yeni dönemde ellerinin çok daha güçlü olduğunu söyledi. Albayrak, ”Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu başkanlarımla görüştüm. Bana git belediyeyi kazan, gerisini bize bırak dediler. Belediyeyi kazanır kazanmaz bu iki belediyenin desteğiyle bu bölgenin en büyük araç ve ekipman parkurunu oluşturacağım” dedi.

Albayrak’ın konuşmasının ardından belediye meclis üyeleri ve İGM üyeleri kürsüye çağrılarak tanıtılırken, program boyunca vatandaşlara yiyecek ve içecekler dağıtıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.