DOLAR 32,3336 0.04%
EURO 34,9229 -0.49%
ALTIN 2.311,151,49
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22856412,93%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

EVİYLE BİRLİKTE ÇEYİZLERİ DE YANAN KIZIMIZ İÇİN YARDIM KAMPANYASINA DESTEK VER!
4424 okunma

EVİYLE BİRLİKTE ÇEYİZLERİ DE YANAN KIZIMIZ İÇİN YARDIM KAMPANYASINA DESTEK VER!

ABONE OL
01/06/2023 12:05
EVİYLE BİRLİKTE ÇEYİZLERİ DE YANAN KIZIMIZ İÇİN YARDIM KAMPANYASINA DESTEK VER!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta yanarak küle dönen bir ev, sadece maddi zarara yol açmadı; yanan evle birlikte çeyiz eşyaları da tamamen küle dönen Akçakocalı Aleyna Özen’in evlilik hayalleri de evle birlikte yanarak yok oldu.

Koçullu köyünde yaşayan Aleyna Özen ve annesi, evleri yandığında yangına müdahale etmek isteseler de yaralanmalarına rağmen engel olamadılar ve ev kullanılamaz hale geldi.

Yanan evin ve eşyalarının genç bir kızın evlilik hayallerini yok etmesine izin vermek istemeyen bazı Akçakocalılar, evin yeniden kullanılabilecek hale gelmesi ve Aleyna Özen’in çeyiz eşyalarının alınabilmesi için bir dayanışma kampanyası başlattılar.

İYİ Parti ilçe başkanı avukat Behçet Alkan Lokum da ilk andan itibaren bu vicdani çabanın içerisinde yer aldı. Kendisinin yaptığı katkıların yanı sıra, kampanyayı genişleterek Akçakocalı Aleyna’yı ve ailesini mutlu etmeye çalışan başkan Lokum, ilçe halkından da kampanyaya destek istedi.

Kampanyanın duyurusunu sosyal medya hesabından yapan ilçe başkanı Lokum, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

‘Güzel kardeşim Aleyna Özen in evi yanmış annesi ve kendisi yaralanmıştır. Çok şükür can kaybı yok. Ancak evden geriye çöp bile kalmamıştır. Bu yaz evlenecek olan kardeşimizin tüm çeyizleri evle birlikte kül oldu. Şimdi sıra bizde. Hep beraber onlara yardım elimizi uzatalım. Ne yapabiliriz diye soran dostlarım, şimdi başlıyoruz. Yardım etmek isteyen bana ulaşabilir. Şimdiden teşekkür ederim.’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.