DOLAR 32,5726 0.09%
EURO 35,0352 0.53%
ALTIN 2.428,230,22
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2091976-3,82%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

795 okunma

Ev Yemeklerinde Kalite ve Lezzetin Yeni Adresi: Mertoğlu Hanımeli Lokantası

ABONE OL
27/10/2017 17:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da kendine özgü tatlar ve yemek çeşitleri sunan yeni bir lezzet durağı açıldı.

Yalı Mahallesi İstanbul Caddesi Konak Cami yakınında açılan işletmenin önceliğinin ev yemekleri tadında lezzetler sunmak olduğu belirtildi.

Mertoğlu Hanımeli adı ile hizmete giren işletmenin sahibi ve aşçısı Aytop Yanmaz  yaptığı bilgilendirmede, kaliteli ve olabildiğince bölgemiz ürünlerini kullanarak hazırladıkları ev yemeği tadına öncelik verdiklerini vurgulayarak; “Gerek sebze yemeklerinde gerekse etli yemeklerde ev yemeği tadında sunum yapmaya dikkat ediyoruz. Çok uygun fiyatlarda sunduğumuz Kahvaltı tabağımızda olması gerekenlerin yanı sıra, müşterilerimizin eksra taleplerini de karşılıyoruz” dedi.

Özel gün buluşmaları ve organizasyonlarda özel menüler yapılıyor

Sabahları çorba çeşitleri de sunduklarını belirten Aytop Yanmaz “Erken işe gidenler için saat 07. 00’den itibaren sabah çorba servisimizle işe başlıyoruz. Mekanımızda kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği vermemizin yanı sıra, ev ve işyerlerine de servis yapmaktayız. 25 kişiye kadar olan guruplara ve özel gün yapan hanımların buluşmalarında en güzel şekilde arzu ettikleri menüleri kendilerine sunabiliyoruz” dedi.

Parmak kebabını yiyenler parmaklarını yiyor

Parmak kebablarının çok tutulduğunu ve sevildiğini belirten Aytop Hanım sözlerini, “Kendimize has katkılarla hazırladığımız ızgara köftemiz çok beğeniliyor. Bir de Magnolya adı ile meyveli bir tatlımız var ki inanılmaz bir ilgi görüyor. Magnolya, yaptığımızın hemen ardından tükeniyor ve var mı diye soruluyor. Bunların dışında ev yapımı sebze yemeği arzu edenler için her gün mutlaka bir sebze yemeği yapıyoruz “ diyerek tamamladı.

Meclis üyesinden eşine tam destek

Eşine bu konuda destek verdiğini belirten Ak Parti Akçakoca Belediye Meclis Üyesi ve Mertoğlu Turizm firmasının sahibi Hasan Ali Yanmaz şunları söyledi:

“Eşim güzel ve lezzetli yemekler yaptığı için böyle bir işe başlamasını önerdim. Lokantayı hep birlikte yürütüyoruz. Şuna dikkat çekmek isterim ki öncelikle kullandığımız malzemenin doğal ve organik olmasına ve insan sağlığını olumsuz etkilememesine azami dikkat gösteriyoruz. Malzeme seçiminden ve kaliteden fiyatlar nedeniyle asla ödün vermiyoruz.  Amacımız çok para kazanmak değil. Küçük ama lezzetli ve sağlıklı yemeklerin sunulduğu, ekonomik fiyatların uygulandığı şirin bir aile lokantası olsun istedik.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.