DOLAR 32,2645 0.01%
EURO 34,7261 0.01%
ALTIN 2.404,340,18
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 2013885-2,11%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ESKİ BAKAN VE PARTİ GENEL BAŞKANI MASUM TÜRKER’DEN İBRAHİM BİLGİN’E ZİYARET
2945 okunma

ESKİ BAKAN VE PARTİ GENEL BAŞKANI MASUM TÜRKER’DEN İBRAHİM BİLGİN’E ZİYARET

ABONE OL
05/08/2022 13:46
ESKİ BAKAN VE PARTİ GENEL BAŞKANI MASUM TÜRKER’DEN İBRAHİM BİLGİN’E ZİYARET
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu yıl yapılacak olan 24. dönem TÜRMOB (Türkiye Mali Müşavirler Odaları Birliği) genel başkan adaylığı için yola çıkan ve Anadolu ziyaretine Düzce’den başlayan 57. hükümetin Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı ve DSP Genel Başkanlığı yapmış olan Dr. Masum Türker, yakından tanıdığı, meslek kardeşim dediği mali müşavir İbrahim Bilgin‘in misafiri olarak geceyi Akçakoca‘da geçirdi.

 Türkiye Muhasebeciler Denetçiler Platformu ekibi, Ankara Odası TÜRMOB Delegeleri, SMMM Hayrettin Çelik ve SMMM Kayhan Giritlioğlu ile İstanbul Odası TÜRMOB delegeleri SMMM Turgay Kanarya ve SMMM Taner Yüceur ile birlikte, İbrahim Bilgin‘e ait mali müşavirlik ofisinde yapmış olduğumuz görüşmede, Türker’den iç ve dış siyaset, ekonominin durumu ve yaklaşan seçimlere yönelik bilgiler aldık.

Sorularımızı yanıtlayan Türker, ”Türkiye üzerinde emperyalist devletlerin oyunlarının her dönemde var olduğunu, sularında gidilmediği her durumda çeşitli tezgahlar planladıklarını ve yeni senaryoları hayata geçirdiklerini vurgulayarak, bu Kıbrıs harekatında da, Irak tezkerelerinde de yaşanmış olup, günümüzde Libya, Suriye konularında yaşananlar da bunun en bariz kanıtlarıdır” dedi.

Türkiye’de fiyatların aşırı yükselmesinin  mali denetim kurumlarının  ve ticari yasaların gerektiği gibi uygulanmadığından  ve var olan bu müesseselerin işletilmediğinden kaynaklandığının altını çizen Türker, bu sistemlerin derhal işletilmesi gerektiğini vurguladı. Yeteri kadar üretmediğimizi, tarımsal  politikaların üretici lehine revize edilmesini, çiftçinin daha fazla üretmesi için gerekli desteğin sağlanmasını öneren Türker, ithalat yoluyla fiyat artışlarını frenleme düşüncesinin ise yanlış olduğunu ifade etti .

Meslektaşlarına “meslek kardeşi” olarak hitap eden ve delegelerle samimi diyaloglar kuran Masum Türker’e, İbrahim Bilgin yazdığı iki kitaptan birer adet hediye etti. 

Genel başkan adayı Masum Türker, sohbetin ardından Zonguldak ve Bartın ziyaretleri için ilçemizden ayrıldı.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.