DOLAR 32,3790 0.18%
EURO 35,0457 -0.16%
ALTIN 2.324,390,23
BIST 9.107,770,31%
BITCOIN 2271208-0,55%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

EROL SOLAK, BİNLERCE SÜRÜCÜNÜN SESİ OLDU… CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A MEKTUP…
2902 okunma

EROL SOLAK, BİNLERCE SÜRÜCÜNÜN SESİ OLDU… CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A MEKTUP…

ABONE OL
01/02/2023 13:14
EROL SOLAK, BİNLERCE SÜRÜCÜNÜN SESİ OLDU… CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A MEKTUP…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilindiği üzere ticari araç kullanma yaşı 65’ten 68’e çıkarılmıştı. Özel araç kullanımında ise doktor raporu doğrultusunda herhangi bir sorun bulunmuyor. 68 yaşını aşkın ticari araç şoförleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslerini duyurmak için bir mektup yazdılar. Geçmiş dönem belediye başkanlarından Erol Solak’ın kaleminden çıkan mektup, binlerce ticari araç sürücüsünün sesi oldu.

68 yaşını aşmış ticari araç sürücüleri, kaleme aldığı mektupta kendileri de özel araç kullanıcıları gibi rapor doğrultusunda mesleklerini yapmak istediklerini belirttiler. Akçakoca geçmiş dönem belediye başkanlarından Erol Solak’ın öncülüğünde yazılan mektubun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşması mağdur araç kullanıcıların en büyük umudu…

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A MEKTUP

Sayın Cumhurbaşkanım,
Bizler, bu ülkenin 81 vilayetinde yaşayan ve yaş haddinden dolayı ticari araç kullanamayan vatandaşlarız. Sizlere bu mektubu on binlerce mağdur insan adına yazıyor ve yüce makamınıza talebimizi arz ediyoruz.

100 yaşında bir sürücü, doktordan sağlığı yerinde ve araç kullanabilir raporu almışsa, o kişi araç kullanabiliyor fakat bizler gibi fiziki gücü yerinde ve refleksleri eksiksiz olan 68 yaşındaki sürücüler ticari araç kullanamıyor. Lütfen bizleri evlerimize hapsetmeyiniz.

Bizlere de özel araçlarda olduğu gibi her yıl rapor almak kaydıyla 75 yaşına kadar ticari araç kullanabilme ehliyeti verilsin. Bizler onlarca yıllık tecrübemiz ile ekonominin dışında kalmak istemiyoruz.

Türkiye’nin taşımacılık sektöründeki şoför eksikliğinin bilincindeyiz ve mesleğimize devam etmek istiyoruz. Bu sayede ülkemizin ekonomisine ve taşımacılık sektörüne de katkıda bulunabileceğimizi düşünüyoruz.

On binlerce mağdur ticari araç sürücüsü olarak sesimizi size duyurmayı son çare olarak görüyoruz ve sonumuzu çözeceğinize olan inancımız sonsuz. 68 yaşını doldurmuş ticari araç sürücüleri olarak saygılarımızı arz ediyoruz.

Erol Solak
Geçmiş Dönem Belediye Başkanı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.