DOLAR 32,3189 0.2%
EURO 35,1301 -0.02%
ALTIN 2.292,750,68
BIST 9.056,442,84%
BITCOIN 22941281,95%
Düzce
26°

KAPALI

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

213 okunma

DÜZCE’DE OTOPARK FİYATLARINA İNDİRİM YAPILDI

ABONE OL
09/05/2018 12:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın otoparklarda yeniden düzenleme yapılacağı yönündeki açıklamalarının ardından Düzce Belediyesi tarafından işletilen otoparklar için yeni ücret tarifesi belirlendi.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın şehir merkezindeki otoparkların ücret tarifesi ve yeni otoparkların kazandırılması konusunda yaptığı açıklamanın ardından yapılan çalışmalar sonucu ilk adım ücretler konusunda atıldı.

Son toplantılarda yapılan görüşmelerle Düzce Belediyesi şirketi tarafından işletilen açık ve yol üzeri otoparklardan alınan ücretlerde indirime gidilmesi kararlaştırıldı.

Karara göre; Çoban Garaj açık otopark ve Asar Deresi açık otoparkında gün boyu ücret 2 TL, yol boyu açık otoparklarda da gün boyu 3 TL olarak belirlendi.

Otopark büyük bir ihtiyaç”

Vatandaşların talepleri doğrultusunda kararlar almaya özen gösterdiklerini belirten Başkan Dursun Ay yaptığı açıklamada;

“Şehir merkezinde büyük bir ihtiyaç otopark. Bu konuda kalıcı çözüm sağlamak adına ihtiyaçları karşılamak için çalışıyoruz. Şimdilik ücretlendirme konusunda bir iyileştirme yaptık. Kısa süre içinde yeni otoparklar kazandırmak için projeler üreteceğiz ve uygulayacağız. Özel otopark işleten arkadaşlarımızla da görüşeceğiz. Onları da mağdur etmeden bu konu kesin çözüme kavuşacak inşallah” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.