DOLAR 32,5862 0.04%
EURO 34,8990 0.04%
ALTIN 2.429,11-0,02
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2168130-0,21%
Düzce
29°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

DÜZCE KALKINMA VE TANITMA VAKFI KAYMAKAM CAN’I ZİYARET ETTİ
3258 okunma

DÜZCE KALKINMA VE TANITMA VAKFI KAYMAKAM CAN’I ZİYARET ETTİ

ABONE OL
19/02/2022 16:38
DÜZCE KALKINMA VE TANITMA VAKFI KAYMAKAM CAN’I ZİYARET ETTİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Ahmet Mutlu, yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Şamandar ve yönetim kurulu üyeleri Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can’ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz temmuz ayındaki olağan kongrede Ahmet Mutlu’nun başkanlığa seçilmesinin ardından yeniden yapılanmaya gidilen ve aktif faaliyetlerini arttıran Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı, siyaset ve bürokrasinin önemli isimlerine ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Mutlu, başkan yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Şamandar ve yönetim kurulu üyeleri son olarak Akçakoca Kaymakamlığı’na giderek Kaymakam Mustafa Can’ı ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen kabulde vakıf yönetimi, yeni yönetimle birlikte Düzce’ye katkı sunmasını amaçladıkları projeleri ve hedefleri hakkında Kaymakam Can’a bilgi vererek destek istedi.

Vakfın başkan yardımcısı Prof. Şamandar sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı olarak Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can beyi ziyaret ettik. Çok çalışkan başarılı mütevazı bir kaymakamları olduğu için Akçakocalılar çok şanslı Mustafa Can bey Düzce’mize hoş geldiniz. Akçakoca’ya çok katkı vereceğinize değer katacağınıza gönülden inanıyor, başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.