DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22378422,67%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

485 okunma

DURSUN ÇAKIR’IN KOLTUĞUNA KİM OTURACAK? 

ABONE OL
26/07/2018 18:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konutta Yapabileceğiniz 9 Değişik Aksesuar

Ufak objeler dekorasyonu canlandırır. Kendi objelerinizi basitlikle kendiniz planlayabilir, konutunuza renk verebilirsiniz. Şayet hizmetinizi kendi konutunuzda veriyorsanız çok bereketli olacaktır. Elinizin altındaki daha önceki eşyaları değerlendirerek el emeği bir tasarıma da sahip olabilirsiniz.

Basitlikle Yapılabilecek Birkaç Aksesuar

Ponpondan süsleyici paspas yaparak kullanışlı bir aksesuar sahibi olunabilir. Her Şehir bayan basitlikle yapabilir. Lüzumunuz olan konutta kalan yünler ve bir halı kaydırmaz mat.

Tahta mandallar istenilen renkler de boyanarak yuvarlak bir tele yakalatılır. Bu tel yeniden renkli bir kurdeleyle kapıya yakalatılarak hoş bir kapı ziyneti elde edilebilir.

Yeniden dekorasyonda en çok kullanılan mumluklarda konutta yapılabilir. Büyük mumlar kullanılacaksa çubuk tarçınlar mumun çevresine dikey olarak dizilir, yeniden renkli kurdele bağlanarak yakalatılır.

Konserve paketi ve tahta mandallarla mumluk yapmak olasıdır. Dibe yakın kısımdan konserve paketi kesilip, boyanan tahta mandallar koliye yakalatılır. Orta kısmına mum yerleştirilir.

Kuru dallar silikon dayanağıyla yakalatılarak çok güzel çerçeveler yapılabilir. İstenirse dallar renklendirilebilir. Deniz kabukları, nazar boncukları silikon dayanağıyla dalların üzerini yakalatılabilir.

Azıcık kalınca bir karton ve plastik kaşıklarla süsleyici bir ayna yapılabilir. Kaşıkları öncelikle sprey boya kullanarak renklendirilir. Daha sonra sap kısımlarından böler. Kartonun orta kısmı boş kalacak biçimde kaşıklar sırt sırta yapıştırılır. Ortada kalan kısma geçecek biçimde arka taraftan ayna takılarak süsleyici bir ayna hazırlanabilir. Bu biçimde resim çerçevesi yapmak da olasıdır.

Kullanılmayan sırça kavanozlar basitlikle vazoya dönüştürülebilir. Sırça boyasıyla boyanabilir, halat iple sarılabilir, üzerine yeniden deniz kabuğu, düğme, nazar boncuğu gibi malzemeler yapıştırılabilir.

Parfüm Şişelerini Değerlendirin

Bitmiş bir parfüm şişesinin içine istenilen kokuların yağları karıştırılıp, içine birkaç bambu çubuk vazgeçilirse süsleyici ve Şehir bayana özel bir oda kokusu hazırlanabilir.

Plastik şişe ve cd kullanarak saksılar yapılabilir. Şişenin ortasından kesilir, kapakla beraber bu kısımdan cd ye yakalatılır ve boyanarak saksı hazırlanmış olur.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.