Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde bir doktor iddiaya göre polis memuru ile tartışınca bıçakla polisi yaraladı. Olaydan sonra kaçan doktor polisin yoğun çalışması ile kısa sürede yakalandı.
Alınan bilgiye göre olay, gece saatlerinde Kilimli ilçesinde meydana geldi. İlçede görevli olan Y.A. isimli doktor aldığı yüksek dozda alkolün etkisiyle tartıştığı polis memurunu yanında bulundurduğu bıçakla alnından ve gözünden bıçaklayarak yaraladı.
Olayın ardından polis 112 ambulans ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne tedavisi için kaldırıldı. Olaydan sonra kayıplara karışan doktor, polisin geniş çaplı operasyonu sonucu kıskıvrak yakalandı.
1
MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE TEHDİT… TUTUKLANDI!
62569 kez okundu
2
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24904 kez okundu
3
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18835 kez okundu
4
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
16249 kez okundu
5
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15449 kez okundu