DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2076113-1,34%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

DERELER TAŞTI, YOLLAR GÖLE DÖNDÜ
2044 okunma

DERELER TAŞTI, YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

ABONE OL
11/08/2022 09:08
DERELER TAŞTI, YOLLAR GÖLE DÖNDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akşam saatlerinde etkili olan yer yer kuvvetli sağanak yağışlar Kaynaşlı ilçesi ve Beyköy beleşinde derelerin taşmasına ve bazı köylerde su taşkınlarına yol açtı. Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, “Kaynaşlı’nın köylerinde etkili olan sağanak yağışlar ile birlikte uğur suyu taştı” dedi. Uğur Suyunda olası sel felaketine karşı, Düzce Belediyesi ve Beyköy Belediyesi ekipleri hazır halde bekletiliyor.

Kaynaşlı’nın bazı köylerinde akşam saatlerinde yerel ve yer yer kuvvetli sağanak yağış etkili oldu. Sağanak yağışlarla birlikte taşan dereler, Bıçkıyanı Köyü’nde su taşkınlarına neden oldu. Öyle ki; yollar dere yatağına döndü, 2 ev sular altında kaldı. Kavakbıçkı Köyü Muhtarı Cihan Bayrak, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Şu anda yağmur dindi. Derenin taşması ile yollarımız büyük hasar gördü, 2 eve ise kısmen su girdi” dedi.

Etkili olan sağanak yağışla birlikte ise Beyköy’ün içinden geçen Uğur Suyunda ise su debisi yükseldi. Düzce Belediyesi ve Beyköy Belediyesi ekipleri, olası bir sel felaketine karşı bölgede hazır halde bekletiliyor. Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, “Kaynaşlı’nın bazı köylerinde etkili olan sağanak yağış ile birlikte Uğur Suyu taştı. Su seviyesinin yükselmesi ile birlikte Düzce Belediyesi ve Beyköy Belediyesi ekipleri ekipleri bölgede hazır bekletiliyor” dedi.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.