DOLAR 32,5840 0.21%
EURO 34,8405 0.49%
ALTIN 2.416,08-0,67
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2155943-0,06%
Düzce
22°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin önceki dönem belediye başkanlarıyla bir araya geldi
2818 okunma

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin önceki dönem belediye başkanlarıyla bir araya geldi

ABONE OL
07/07/2022 13:12
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin önceki dönem belediye başkanlarıyla bir araya geldi
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da partisinin “Önceki Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”na katıldı.

Buradaki konuşmasına kendisini dinleyenleri selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kuruluşundan bugüne AK Parti çatısı altında büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanı olarak görev yapanlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Akçakoca’dan önceki dönem belediye başkanı Cüneyt Yemenici’nin katıldığı stişare ve değerlendirme toplantıysına Akçakoca eski belediye başkanlarından Nazmi çiloğlu, Yığılca eski belediye başkanı Muzaffer Yiğit, Gümüşova eski belediye başkanı Ahmet Azap, Cumayeri eski belediye başkanı Recep Tuna, Kaynaşlı eski belediye başkanları İsmail Korkmaz, Erol Bayraktar ve Etfal Altundal, Düzce eski belediye başkanı İsmail Bayram, Konuralp eski belediye başkanı Yusuf Ercan, Alaplı eski belediye başkanı ve Zonguldak  eski milletvekili Faruk Çaturoğlu, Boğaziçi eski belediye başkanı İbrahim Ercan gibi isimler katıldı.

Toplantıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Cüneyt Yemenici şunları söyledi:

”Geçmiş dönem belediye başkanları istişare ve değerlendirme toplantısına katılım sağladık. Sayın Cumhurbaşkanımız hitaplarından sonra zat-ı devletlerinin, sayın bakanlarımızın ve tüm belediye başkanlarının katılımlarıyla birlikte yemekli toplantı ile devam eden programda sorun ve görüşlerin iletilmesiyle son derece verimli bir toplantı gerçekleşti. Kendilerine, sayın bakanlarımıza ve genel merkezimize şükranlarımızı sunuyorum.”

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.