DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22366412,75%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

ÇINAR ESNAFINDAN AÇIKLAMA!..
3086 okunma

ÇINAR ESNAFINDAN AÇIKLAMA!..

ABONE OL
15/03/2024 10:14
ÇINAR ESNAFINDAN AÇIKLAMA!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca 31 Mart 2024 yılı Belediye Başkanlığı seçimi için Çınar esnafı olarak bir araya geldiğimiz toplantıda CHP ilçe Başkanı Sayın Tuğrul Abanoz’u şahsım olarak aradım.

O esnada her şeyin şeffaf olması için arkadaşlarla durum değerlendirmesi yaparken bir yandan telefon görüşmesi yaptığım Tuğrul başkana ‘ne zaman müsaitsiniz başkan’ dedim. Telefonun hoparlörü o esnada açıktı, Tuğrul başkana zaten söylemiştim açık olduğunu. ‘Hatta sizinki de açıktır diye düşünüyorum’ dedim.

Bu arada durumu kendisi anlatırken, ‘Biz cadde esnafı olarak bir araya geldik, bir whatsapp gurubu oluşturduk, size bu konuda bilgi vermek istedik. Akçakoca mevcut belediye başkan adaylarımıza cadde esnafı olarak projelerimizi ve taleplerimizi iletmek, aynı zamanda onların da bu cadde üzerinde nasıl projelerinin olacağını bilmek, istişareler için bir toplantı yapmak için sizi aradık’ dedim.

Tuğrul başkan kendisi ‘orada Migros çok şikayet edilen bir yer ve yandaki bulunan dondurmacının önünü kapıyor, biz orayı yıkmak istiyoruz’ dediğinde yanımızdaki bir esnaf dostumuz bu konuşmadan rahatsızlık duyarak mevcut toplantımızdan kalktı. Biz de ‘durum, geldiğinizde belediye başkan adayı sayın Fikret Albayrak ile görüşülür bir istişare yapılır’ dedik.

‘Sonrasında sosyal medya mecralarında gün içersinde sayın Şafak Engin arkadaş konuyla alakalı kimden duydu yada kiminle konuştu bilmiyorum, Tuğrul Abanoz küfrett şeklinde bir açıklama yaptı. Açıklamasında benim de ismimi kullandı.’

‘KAMUOYUNUN DİKKATİNE!.. ASLA KÜFÜR İÇERİKLİ BİR KONUŞMA GEÇMEMİŞTİR’

‘Biz Çınar esnafı olarak bütün adaylarımıza eşit mesafeli ve şeffaf toplantılar düzenliyoruz. Herkesin özgür düşüncesi elbet vardır. Şu gerçek biz tüm adaylara öncelikle Bir Akçakocalı olarak, aynı zamanda caddemizin gelişmesi, ilerlemesi için eksiklerimizi sunarak, anlatarak, paylaşarak, istişare yaparak bu organizasyonu yapıyoruz.

Ricamız, kulaktan duyumlara dikkat etmeyiniz.

Saygılarımızla…

Çınar Caddesi Akçakocamızın turizm aynasıdır.

Cemil Gülez’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.