DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18324890,39%
Düzce
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’NİN DÜZCE YÖNETİMİNE AKÇAKOCA’DAN 3 İSİM…
2177 okunma

CHP’NİN DÜZCE YÖNETİMİNE AKÇAKOCA’DAN 3 İSİM…

ABONE OL
14/10/2023 13:11
CHP’NİN DÜZCE YÖNETİMİNE AKÇAKOCA’DAN 3 İSİM…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yarın yapılacak olan (15 Ekim Pazar) CHP’nin Düzce il kongresinde muhtemel yönetim kurulu başkanı Özcan Dağıstanlı’nın listesinde 3 Akçakocalı isim yer alacak. Selçuk Yanmaz ve Raşit Çakmak’ın yeni yönetim kurulunda yer alacağı, Sunay Demirci’nin de İl Disiplin Kurulu üyesi olacağı öğrenildi.

Yarın saat 12.00’de Soğancı KYK Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan CHP’nin olağan il kongresine Akçakoca CHP ilçe örgütü de yoğun bir katılım sağlayacak. Saat 11.00’de Akçakoca CHP binası önünden oluşturulacak araç konvuyu ile Düzce’ye hareket edilecek.

CHP Akçakoca ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, yaptığı davet açıklamasında, ‘araç problemi yaşayan arkadaşlarımız, hareket saatine sadık kalmak kaydı ile ilçe yönetimi ulaşım konusunda yardımcı olacaktır’ ifadelerini kullandı.

SELÇUK YANMAZ ‘DUAYEN SİYASETÇİ’

Yarın yapılacak olan il kongresinde başkan adayı Özcan Dağıstanlı’nın rakipsiz olarak seçime gireceği öngörülürken, Dağıstanlı’nın başkanlığına kesin gözüyle bakılıyor.

Muhtemel il başkanı Özcan Dağıstanlı’nın partisinin ilçe örgütleriyle olan iyi ilişkileri yakından bilinirken, Akçakoca ilçe örgütü ve onun saha çalışmalarıyla ilgili olarak da Abanoz ve Dağıstanlı arasında yakın bir işbirliği halinin olduğu kamuoyu tarafından gözlemleniyor.

Özcan Dağıstanlı ve CHP’nin seçilmiş ilçe yönetimi arasındaki bu yakın işbirliği, Akçakoca’dan 3 ismin CHP Düzce il yönetimine girmesine yol açtı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz ve yönetimindeki arkadaşlarının kendi aralarında yaptıkları değerlendirmeler sonucunda, Akçakoca’yı Düzce’de temsil edecek 3 isim Dağıstanlı ile paylaşıldı.

Dağıstanlı’nın muhtemel yönetiminde muhtemel başkan tardımcısı olarak görev alacak olan isimlerden bir tanesi Akçakocalı duayen siyasetçi Selçuk Yanmaz oldu. Partisinin ilçe başkanlığından tutun da milletvekili adaylığına kadar, ihtiyaç duyulan her şart ve durumda yanında yer alan ve sorumluluktan kaçınmayan Yanmaz, muhtemelen il başkan yardımcısı olacak.

İYİ ESNAF, İYİ PARTİLİ RAŞİT ÇAKMAK İL YÖNETİMİNE…

Akçakoca’nın kaliteli işyerlerinden olan Tutaste Kafe’nin sahibi olan işletmeci Raşit Çakmak da CHP’nin Düzce il yönetim kurulunda yer alacak bir diğer isim.

Daha önce ilçe örgütünde görev almış olan Raşit Çakmak, CHP’ye olan sadakati ve parti çalışmalarına verdiği katkılar gözönünde tutularak, ilçe başkanlığı tarafından vilayete önerilen bir diğer isim oldu.

SUNAY DEMİRCİ İSMİ İLE MELENAĞZI KÖYÜ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Son genel seçimlerde Akçakoca köyleri içinde CHP’ye en çok oyun çıktığı Melenağzı köyünde, bu başarının mimarlarından biri olan Sunay Demirci de ilçe başkanlığı tarafından Düzce’ye önerilen bir diğer isim oldu.

Abanoz ve Dağıstanlı görüşmeleri neticesinde Akçakocalı Sunay Demirci, CHP Düzce İl Disiplin Kurulu üyesi olarak görev alacak.

CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz’un, yüreği CHP için atan ve seçim çalışmalarında aktif görevler üstlenen sadık Akçakocalı partidaşlarını Düzce il yönetimine önermesi, Özcan Dağıstanlı kadar parti tabanı tarafından da olumlu karşılanırken, bu yeni görevlendirmelerle, önümüzdeki Mart ayı sonunda yapılacak olan belediye seçimlerinde CHP’nin Akçakoca’daki elinin güçleneceği ifade ediliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ