DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22360642,65%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’NİN ADAYI FİKRET ALBAYRAK AKÇAKOCA’NIN KANAAT ÖNDERLERİYLE BULUŞTU
3498 okunma

CHP’NİN ADAYI FİKRET ALBAYRAK AKÇAKOCA’NIN KANAAT ÖNDERLERİYLE BULUŞTU

ABONE OL
05/03/2024 12:34
CHP’NİN ADAYI FİKRET ALBAYRAK AKÇAKOCA’NIN KANAAT ÖNDERLERİYLE BULUŞTU
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca Belediye Başkan Adayı Fikret Albayrak, seçim çalışması kapsamında Akçakoca’nın kanaat önderleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Akçakoca Alesta Kafe Bistro’da gerçekleşen kahvaltılı buluşmaya ilçenin iş, siyaset ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

CHP Düzce milletvekili Talih Özcan’ın da yer aldığı istişare toplantısında, birlikte yenen kahvaltı sonrasında konuşmalara geçildi.

CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz’un sunum konuşması yaptığı toplantıda, Fikret Albayrak katılımcılara mevcut belediye yönetiminin yanlışlarını anlatarak, ”tecrübemiz var. Akçakoca’yı bu yanlışlardan kurtarıp eski güzel günlerine geri çevireceğiz” dedi.

Albayrak çok sayıda projesini aktardığı konuşmasının sonunda, milletvekili Özcan ile birlikte İstanbul, Ankara ve İzmir belediyeleri ile görüşmeler yaptıklarını, seçildikleri ilk günden itibaren bu metropol belediyelerinden Akçakoca’ya çok fazla destek sözü aldıklarını söyledi. Albayrak, ”İnşallah 1 Nisan’dan sonra bu desteklerle Akçakoca’nın tüm alt yapısını yeni baştan yapacağız” dedi.

TALİH ÖZCAN: AKÇAKOCALI OLMAK İSTİYORUM. BURADA BİR EV ALIYORUM. BENİ HEMŞEHRİNİZ KABUL EDİN.

Albayrak’ın konuşmasının ardından konuklara seslenen CHP Düzce milletvekili Talih Özcan, aslen Düzceli olmakla birlikte Akçakoca’dan bir ev almak üzere olduklarını söyledi. Vekil Özcan’ın, ”Çok sevdiğim yer olan Akçakocalı olmak istiyorum. Beni hemşehriniz olarak kabul eder misiniz” sorusuna kanaat önderleri alkışlarla karşılık verdi.

Milletvekili Özcan konuşmasında, kendisinin TBMM dış işleri komisyonunda yer alan bir milletvekili olduğunu, partisi ne olursa olsun hem iktidarla hem de muhalefet vekilleriyle çok iyi ilişkiler içinde olduğunu, Düzce ve ilçeleri için gereken ne varsa yaptırabilecek güce sahip olduğunu söyledi. Vekil Özcan ayrıca, Akçakoca’ya İstanbul, Ankara ve İzmir belediyelerinden gelecek destekler için şimdiden sözler aldıklarını, seçimlerin ardından Akçakoca’yı ihya edecek projelerin hayat bulacağını sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından soru cevap kısmına geçildi. Konukların soruları CHP heyeti tarafından içtenlikle yanıtlanırken, toplantı sonrasında hatıra fotoğrafları çekildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.