DOLAR 38,7932 0.04%
EURO 43,4046 0.78%
ALTIN 4.050,310,38
BIST 9.700,17-0,48%
BITCOIN %
Düzce
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

473 okunma

CHP’NİN ADAY TOPLANTISINA İLGİ YÜKSEK

ABONE OL
01/12/2018 21:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’nin (Cumhuriyet Halk Partisi) Akçakoca belediye meclis üyeliğine talip olan iki aday adayı parti bürosuna birlikte gelerek adaylık başvurularını yaptılar.

Saat 14.00’de gerçekleşen adaylık başvurusuna çok sayıda davetli katılırken, CHP’nin eski millet vekillerinden Muzaffer Kurtulmuşoğlu ve belediye başkan adayı Fikret Albayrak’ta katılımcılar arasında yerlerini aldı.

Parti bürosundaki sandalyelerin tamamen dolduğu müracaat programını izlemeye gelen bazı partililer programı ayakta izlerken, sırasıyla her iki aday adayı kendilerini tanıttı.

Aday adaylarından Ali Fuat Akpınar emekli bir eğitimci olduğunu söylerken, uzun yıllardır CHP yönetimlerinde yer alan biri olarak, seçilmeleri halinde gerçekleştirecekleri hizmetleri 11 madde halinde sıraladı.

CHP’nin belediye meclis grubu olarak disiplin ve uyum içeresinde çalışacaklarını, diyalog içerisinde doğruluk ve dürüstlüğü ana ilke olarak uygulayacaklarını belertirken, Akçakoca sorunlarına mahalle ve sokaklarda halk ile birlikte çözüm üreteceklerini, doğanın korunması ve hayvan hakları konusunda hassas olacaklarını vurgulayan Akpınar, belediye çalışmalarının her adımında kadınlara pozitif ayrımcılık sağlayacaklarını ifade ederken Belediye birimlerinde ise çağdaş, demokrat ve Atatürkçü kişilere pozitif ayrımcılık sağlayacaklarını belirti.

CHP’nin bir diğer belediye meclis aday adayı olan emekli öğretmen Halit Çetin ise yaptığı tanıtım konuşmasında, ağaç işlerinde uzman bir eğitimci olduğunu ve kendisine yapılan siyasi baskılar nedeniyle emekli olmak zorunda kaldığını söyledi.

Halit Çetin hem kendisinin hemde çevresindeki vatandaşların yaşadıkları sorunlar üzerine görüş ve önerilerini belirtiği ortamlarda, çevresi tarafından ” Neden belediye yönetimine girmiyorsun” sözleri karşısında belediye meclis üyeliğine karar verdiğini söyledi.

Çetin, sözlerini bitirirken “Ben Akçakoca belediyesinden bir şey almak için değil, kendimi ve tecrübelerimi Akçakoca’ya vermek üzere aday oldum” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ