DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20457450,12%
Düzce
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

441 okunma

CHP’den Düzce’ye çıkartma…

ABONE OL
25/09/2019 09:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’nin 4 milletvekili Düzce’ye çıkartma yaparak farklı STK temsilciliklerini ziyaret etti.

CHP Parti Meclisi Üyesi İstanbul milletvekilleri Sibel Özdemir ve Enis Berberoğlu, İzmir milletvekilleri Murat Bakan ve Özcan Purcu Düzce’ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Ziyaretlerle ilgili olarak bir açıklama yapan CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, “Düzce’deki sıkıntıları tespit etmek ve genel merkezimize bilgi sunmak için geldik. Daha önce değişik illere gitmiştik. Değişik kurumları ziyaret ederek oluşturacağımız raporu merkezimize ileteceğiz. Bu nedenle hiçbir sorunun eksik kalmaması için parti mensupları ve vatandaşlarımızın bize vereceği bilgiler büyük önem taşımaktadır” dedi.

CHP heyeti, önce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ı ziyaret etti. Sağlık konusunda bilgi alan vekiller, ardından geçen hafta annesini kaybeden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye taziye ziyaretinde bulundular.

Ziyaret esnasında Başkan Özlü, “Bakanlığım zamanında sizlerle çalışma fırsatı bulmuştum. Buraya gelerek ziyarette bulunduğunuz için teşekkür ederim. Sizleri bir kez daha ve Düzce’de görmek gerçekten sevindirici” dedi.

CHP heyeti daha sonra Düzce TSO’yu ziyaret ederek, Başkan Tuncay Şahin ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. 

Milletvekilleri daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Düzce Kamyon ve Taşıyıcılar Kooperatifi ile bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiler.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.