DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18324890,39%
Düzce
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’DE SULAR DURULMUYOR… ABANOZ “KAYYUM ATANMASINA” İTİRAZ ETTİ
2481 okunma

CHP’DE SULAR DURULMUYOR… ABANOZ “KAYYUM ATANMASINA” İTİRAZ ETTİ

ABONE OL
23/07/2024 17:16
CHP’DE SULAR DURULMUYOR… ABANOZ “KAYYUM ATANMASINA” İTİRAZ ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Parti içi muhalefet gerekçesiyle il yönetimi tarafından görevden alınan CHP eski İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, yönetimi ile birlikte, haksız şekilde görevden el çektirildiklerini belirterek, kayyum atanmasına itirazı içeren şikayet dilekçesini genel merkeze sunduklarını açıkladı.

CHP’de görevden alma depreminin artçıları karşılıklı salvolarla devam ediyor. Partisinin Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ile adaylık sürecinden bu yana yaşadığı sürtüşme sonucunda il yönetimi ile ters düşen CHP eski İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, CHP İl Yönetim Kurulu Toplantısı sonucu görevden alınmasını ‘Haksızlık’ olarak niteleyerek genel merkeze şikayet dilekçesi sundu.

“YALANA, İFTİRAYA HİZİBE İNANANLAR SİYASETİN TOZLU RAFLARINDA YERLERİNİ ALACAK”

CHP Akçakoca İlçe Başkanı olarak şahsının ve yönetiminin görevden alınarak kayyum atanmasına itiraz ettiklerini belirten Abanoz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Biz genel merkeze şikayetimizi yaptık. Akçakoca’da haber portallarında yer alan yorumları da gönderdik. Bundan sonra takdir genel merkezimizin. Sonuç her ne olursa olsun biz partimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Demokrasinin gereğini yerine getireceğiz. Siyaset uzun soluklu bir yarış, bu yarışta her zaman var olacağız.

Zaman zaten kimin haklı kimin haksız olduğunu gösterecektir. Haklı olanlar hakkını alacak, yalana, iftiraya hizib’e inananlar siyasetin ve tarihin tozlu raflarında yerlerini alacaklardır.”

SON SÖZ GENEL MERKEZDE…

Bir süredir CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz ile Akçakoca belediye başkanı Fikret Albayrak arasında soğuk rüzgarların estiği herkes tarafından biliyor.

CHP İl başkanlığı tarafından görevden el çektiirlen Abanoz’un hakkında son kararın ne olacağı ise CHP genel merkez yönetiminin elinde. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ