DOLAR 32,5994 0.36%
EURO 34,7395 -0.04%
ALTIN 2.499,280,62
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20346281,72%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU DÜZCE’DE
2860 okunma

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU DÜZCE’DE

ABONE OL
25/05/2022 10:41
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU DÜZCE’DE
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha önce iki kez Düzce programı ertelenen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun beklenen ziyareti bugün gerçekleşiyor. Sabah saatlerinde kente gelen Kılıçdaroğlu’nun ilk ziyaret adresi Düzce Merkez Kamyon ve TIR Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi oldu.

Düzce’de toplumun birçok kesimine kulak vermek ve partisinin her alandaki politikalarını bizzat anlatmak için sabah saatlerinde şehre gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gölyaka Gişeleri’nde kalabalık bir partili grubu tarafından çiçeklerle karşılandı. Günler öncesinden ziyaret için hazırlıklara başlayan CHP’li vekiller ve il teşkilatı mensupları ile birlikte hızlıca temaslara başlayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk durağı Düzce Merkez Kamyon ve TIR Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi oldu. Burada Kooperatif Başkanı Orhan Yılmaz ve üyeler tarafından ağırlanan CHP’li heyet, taşıyıcı esnafının sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Buradaki konuşmasında, parasını direksiyon başında kazanan esnafların birçok derdi olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, “Alın teriyle parasını kazanan taşıcıyı esnafının sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. İlk toplantımızı Mersin’de yapmıştık. Orada aşağı yukarı bütün tarafları dinledik. Şimdi burada sizin de derdinizi dinleyeceğiz. Samimi bir insanım. Rahatlıkla tüm soruları sorabilirsiniz. Kızmam. Benimle ilgili, partiyle ilgili, ekonomi ile ilgili ne sormak istiyorsanız çekinmeden sorabilirsiniz.” Dedi.

Kılıçdaroğlu’nun kısa konuşması sonrası yapılan kahvaltının ardından kooperatif üyeleri sıkıntılarını ve beklentilerini CHP’li heyete aktardı.

“Türkiye soyulacak bir devlet değildir”

Esnafı tek tek dinledikten sonra yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu, “Dinlediğim tüm sorunları TBMM’de gündeme getireceğim. Bunun sözünü size veriyorum. Başkan bana 18 maddelik bir rapor verdi. Şimdi bu raporu burada okuyamayacağım. Bu meslek önemli bir meslek. Şimdi siz kontağı kapatıp, “Bir hafta çalışmayacağım.” deseniz, Türkiye’de hayat durur. İşte bu meslek bu kadar önemli bir meslek. Nakliye sektöründeki akaryakıtlardan ÖTV alınmamalı. Siz zaten vergi ödüyorsunuz. Köprü ve otoyollardan Euro üzerinden para veriyorsunuz. Biz bu sorunu çözeceğiz. Türkiye soyulacak bir devlet değildir. 5 kişiye soyduruyorlar. Biz bunun da önüne geçeceğiz.” şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun yoğun programı STK ziyaretleri ve kadın-gençlik buluşmaları ile devam edecek.

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.