DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22376822,75%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP DÜZCE MİLLETVEKİLİ ÖZCAN İLE BAŞKAN ADAYI ALBAYRAK ÇUHALLI ÇARŞISI ESNAFINI DİNLEDİ
3004 okunma

CHP DÜZCE MİLLETVEKİLİ ÖZCAN İLE BAŞKAN ADAYI ALBAYRAK ÇUHALLI ÇARŞISI ESNAFINI DİNLEDİ

ABONE OL
15/03/2024 17:50
CHP DÜZCE MİLLETVEKİLİ ÖZCAN İLE BAŞKAN ADAYI ALBAYRAK ÇUHALLI ÇARŞISI ESNAFINI DİNLEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Düzce milletvekili Talih Özcan ile CHP’nin Akçakoca Belediye Başkan Adayı Fikret Albayrak, Akçakoca Çuhallı çarşısı esnafını ve pazara inen halkı ziyaret ederek projelerini anlattı.

Esnaf ve vatandaşın hayat şartlarının ağırlığından yakındığı sohbetlerde Albayrak, ilçe halkının ürünlerini kendi köylerinde üretip aracısız olarak pazarlarda satabilecekleri tarımsal işbirliklerini Akçakoca’da destekleyeceklerini söyledi.

Geçmişte kendi belediyeciliği döneminde fındık üreticileri birliğine destek olduklarını belirten Albayrak, ‘kimyasal gübre maliyetlerini sıfıra indirecekleri organik gübre projesine aracılık edip bir hayli yol almalarına tardımcı olduk. Zirai girdilerin arttığı ve köylülerimizin kendilerinin üretip kendilerinin satabilecekleri kooperatif benzeri oluşumları hayata geçirmedikçe ürünlerin pazarlarda satın alınamayacak fiyatlara yükselmesi kaçınılmaz olacaktır’ dedi.

Albayrak, soran tüm esnaf ve vatandaşa, belediye seçimlerini kazanmalarının ardından tıpkı İstanbul, Ankara ve diğer CHP belediyelerinde olduğu gibi, yöresel ürünlerin yerel market ve zincir marketlerde satılmasına ön ayak olacaklarını, ilçe halkının kendi ürettiklerinden gelir elde etmelerini sağlayacaklarını, bu çalışmalarda Belediye olarak hem proje sürdürücüsü hem de paydaş olarak yer alacaklarını sözlerine ekledi.

Milletvekili Talih Özcan ve başkan adayı Fikret Albayrak’a hem pazar esnafınının hem de vatandaşın ilgisinin bir hayli yüksek oluşu ise dikkatlerden kaçmadı.

CHP heyeti, Çuhallı pazarı ziyaretlerinin ardından Çuhallı çarşısı ve Çınar caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirler.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.